Despre noi

Scolidans.ro este un catalog care contine ofertele scolilor de dans din Romania. Site-ul grupeaza cursurile de dans ale principalelor scoli din tara.

Platforma noastra vine atat in sprijinul utilizatorilor, care pot gasi toate informatiile intr-un singur loc atunci cand vor sa urmeze cursuri de dans, cat si in sprijinul scolilor de dans, care castiga clienti expunandu-si ofertele.

Totodata, site-ul tinteste si zona de actualitate, oferind stiri din domeniu si anuntand  principalele evenimente din lumea dansului. In plus, oferim si o zona de informatii legate de stilurile de dans, completata de o zona cu demonstratii de dans video.

 

Cine e in spatele tastaturii?

Salut!

Sunt Oana Gheorghe. Eu ma ocup de acest minunat site. Si incerc sa o fac cat mai bine. Daca mai gresesc, trageti-ma de maneca :) Datele mele de contact le gasiti aici.


 

 

11,296 views


Comentarii (6)

 1. Oana Ionita says:

  Buna Oana!
  M-ar interesa sa imi pot promova ssoala Dance Planet pe site-ul vostru in sesiunea scoli recomandate. Eu mi-am deschis si un al doilea centru in magaziunul Cocor si momentan sunt in promovare cu aceasta nou locatie.
  Iti multumesc si astept un semn de la tine!

 2. Adi Vrinceanu says:

  Buna Oana ! imi doresc sa imi promovez scoala de dans , dar nu reusesc sa trimit datele in emailul de mai sus; Formularul online l-am completat si trimis. Momentan nu am website ; pls ! un raspuns in email ! multumesc !

 3. Ungureanu Anca Liliana says:

  Buna ziua!
  As dori sa stiu daca pot sa-mi promovez pe site-ul dvs Scoala de Dans ,,Dance Art Valian,, si in ce conditii am putea realiza acest lucru?

  Suntem din Roman, jud Neamt.

  Anca Ungureanu

 4. Ioana Gogulescu says:

  Bună. În ce condiții as putea promova clubul de dans Happy Star, Bucuresti.

  Multumesc

Comenteaza

Scoli Recomandate

 • Total Dance Center
 • Latino Time
 • Joie de vivre
 • Strop and Dance
 • Let\
 • Domo Dance
jump top