Alessia Dance

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 6

2 review-uri

Cursuri de dans pentru copii. Clubul de dans sportiv Alessia Dance este o organizatie sportiva nonprofit preocupata de initierea in dans sportiv, pregatirea pentru performanta, organizarea concursurilor nationale, stagii de pregatire.

Clubul Alessia Dance  se adreseaza in special copiilor care indragesc dansul si sunt dornici de a face performanta in acest domeniu. Scoala de dans ofera cursuri de dans atat copiilor care vor sa ajunga dansatori profesionisti, in fruntea clasamentelor si sa participe la concursuri nationale si internationale, cat si celor care vor sa danseze doar ca o varianta de petrecere a timpului liber, sa se distreze, sa evolueze in spectacole.

Clubul Alessia Dance sustine cursuri de dans pentru urmatoarele grupe: copii intre 4 si 6 ani, 7 si 8 ani, 9 si 10 ani.


Cursurile sunt organizate pentru nivelurile:

Incepatori

Cursurile de initiere sunt deschise tuturor si sunt formate din 2 ore pe saptamana, impartite in sedinte de cate 50 de minute. Scopul acestor cursuri este ca micutii sa isi insuseasca miscarile de baza ale celor mai cunoscute dansuri. Programul cursurilor cuprinde o prima parte de incalzire, apoi deprinderea pasilor si combinatii din urmatoarele dansuri: salsa, cha cha, lambada, rock’n roll, jive, vals lent, vals vienez, hip hop, R’n B, disco. In fiecare luna, au loc ore deschise, la care pot participa si parintii, pentru a urmari evolutia copiilor.

Intermediari

La acest curs pot participa cei care au trecut printr-un curs de incepatori, care nu doresc sa participe la cursurile pentru performanta sau nu au fost selectionati pentru aceasta grupa, precum si cei care nu au partener. Aici se vor invata pasi si combinatii in dansurile disco, hip hop, salsa in vederea participarii la evenimente televizate, festivaluri de Dans si diverse spectacole organizate semestrial.

Avansati

Cursul este deschis acelora, care au trecut examenul de selectie, au trecut printr-un curs de incepatori si si-au insusit pasii si combinatiile de baza ale dansului sportiv si doresc sa se indrepte catre performanta. La aceasta grupa copiii vor fi atent pusi sa danseze in perechi si se vor preda pasii si combinatiile de baza pentru cele 4 dansuri de competitie si tehnica dansului in pereche. Cursurile implica invatarea principiilor de baza ale dansurilor pentru concurs, acestea incluzand tehnica pasilor, stilul, coregrafia, muzicalitatea, pozitia si caracteristicile fiecarui dans in parte. Cei care urmeaza acest curs vor fi legitmiati si vor putea participa la concursurile de clasa “Hobby” organizate pentru incepatori de catre Federatia Romana de Dans Sportiv.

Performanta

Cursurile de performanta presupun o pregatire temeinica, complexa si mult mai intensa: antrenamente de grup, ore particulare, ore de coregrafie, ore de pregatire fizica, participari la concursuri nationale si internationale, cantonamente si stagii de pregatire. Pentru a ajunge în grupa de “Performantă” trebuie ca perechile sa aibe rezultate bune la concursurile pentru începători, sa demonstreze seriozitate, disciplina, ambitie si dorinta de a atinge performanţe inalte. La acest nivel conteaza foarte mult studiul si pregatirea individuala si perechile au nevoie de ore particulare si ore speciale de coregrafie.


Locatii sali

Scoala Sf. Andrei nr. 172, Aleea Parva (sector 6)

Scoala Dimitrie Sturdza nr. 59 (sector 6)


Contact:

Adresa: Str. Plevnei 44, Sc. B,Et.2, Ap. 45, sector 1

E-mail: alessiadanceclub@gmail.com; alessia@alessiadance.ro.

Tel./Fax: 021-7716448, 0721-320206 (Alexandra Vlad – antrenor performanta); 0743-382565(Ioana Livia Zbega – instructor initiere)

Site: www.alessiadance.ro

21.727 views

Review-uri (2)

 1. Mihaela spune:

  ce frumoasa e fata din imagine ce rochie draguta ce zambet frumoooooss!!!

 2. Daniel Rus spune:

  Buna ziua,

  Avem o fetita de 6 ani si 5 luni care este foarte atrasa de dans la modul general.
  Care sunt conditiile de desfasurare a activitatii si cum putem inscrie copilul?

  Multumim.

Review-uri (2)

Stiri
Din acelasi oras