Attitude Ballet Studio

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 1

Scrie review

Attitude Ballet Studio este o scoala privata de dans si workshopuri creative, infiintata in 2011, care organizeaza cursuri de balet pentru copii, balet pentru adulti, cursuri individuale de balet si dans, lyrical dance. Din ianuarie 2013, vom oferi si workshopuri creative de ilustratie, make-up, hand made, teatru-dans si alte surprize.

Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu nou, in zona Piata Romana, intr-o cuceritoare casa interbelica restaurata, care reuseste sa creeze un mediu primitor si un spatiu elegant si confortabil in acelasi timp, unde oricine, indiferent de varsta, este asteptat sa invete, sa creeze si sa-si dezvolte talentul prin dans si creativitate.

Nu e niciodata prea tarziu sa inveti sa dansezi si sa fii creativ! Atat pentru incepatori cat si pentru intermeniari si avansati, dansul si creativitatea sunt modalitati minunate de a te mentine in forma, de a-ti imbunatatii postura si flexibilitatea, de dezvoltare personala, intr-o atmosfera foarte sociabila.

Attitude Ballet Studio propune cursuri de balet, dans si ateliere creative unde participantii vor fi purtati pas cu pas prin tehnicile de baza ale dansului intr-o maniera relaxata, asigurandu-ti o baza tehnica clasica, un vocabular de miscare variat, coordonare si incredere pentru a evolua. Cursurile sunt deschise tuturor celor ce vor sa invete ce inseamna baletul, miscarea scenica si creativitatea.

 

  • Contacteaza Attitude Ballet Studio
  • 0742 219 599
  • www.attitudeballet.ro
  • contact@attitudeballet.ro
  • ORAS: Bucuresti; ADRESA: Str. Emil Balaban nr.6 (zona Eminescu/Polona), Sector 1

9.730 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras