Boemdance School

Cursuri de dans Cluj

2 review-uri

Boemdance School accepta cursanti incepand de la varsta de 3 ani. Lucram pe grupe si nivele de performanta. Programul cursurilor se muleaza pe cel al unei zile de scoala sau de munca.

La Boemdance School, facem mereu altceva. De la Clasic, Disco & Old school la Hip-Hop & Street Dance fiecare dans are povestea lui si o invatam impreuna. Facem spectacole, excursii, team-buildings, petreceri etc… Suntem familia Boemdance. Enjoy :)


Cine te pregateste

Coregraf: Freetzy

Instructori: Dede, Mada, Julia


Tarife

intre 80 – 100 leiContact

Adresele salilor de dans:

Scoala Internationala, str. Detunata FN (intrarea din str. Baisoara), 400434 Cluj-Napoca, Romania;

Scoala „Elf”, str. Pascaly nr. 2-4, 400431 Cluj-Napoca, Romania

Telefon: 0744 777 478;

Mail: boemdanceid[@]yahoo.com

Facebook

Twitter

YouTube

Site: www.boemdance.ro

14.739 views

Review-uri (2)

 1. Cristina Magyarosi spune:

  Buna ziua,
  Sunt mama unui baiat de 10 ani, Robert. M-ar interesa sa-l inscriu la dans. Este elev la scoala N.Titulescu. E interesat de hip-hop, dar, intre noi fie vorba, as dori sa studieze mai multe stiluri de dans. N-are deloc talent….la dans. Dar eu sunt interesata sa faca miscare, si dansul e perfect.
  Face cursuri de engleza la scoala Elf. A practicat 2 ani taekwon-do la Scoala Internationala. Deci suntem familiarizati cu locatiile unde aveti cursuri.

  As dori sa stiu urmatoarele:
  Ce orar de cursuri aveti?
  Care este tariful, atat la Scoala Internationala (banuiesc ca 100 ron) cat si la Scoala Elf?

  As dori sa stiu daca putem asista la un curs, sa vedem daca i-ar placea, sa vedem reactia lui. In acest moment practica baschetul la liceul Pedagogic, si va trebui sa renunte la el daca se inscrie la dans, caci nu vreau sa-si ocupe prea mult timpul liber.

  Mi-ar conveni sa se inscrie pe perioada vacantei de vara (atunci cand se vor intrerupe antrenamentele de la baschet) si atunci se va lamuri si el cu ce se mananca… dansul. Bineinteles, daca se vor tine cursurile si in vara.

  Multumim pentru timpul acordat,

  Cristina Magyarosi

 2. Any Pop spune:

  Buna ziua!
  Am un baietel de 3 ani si 8 luni,as dori sa stiu daca pot sa il inscriu la cursurile de dans de la varsta asta si daca se fac inscrieri pe perioada vacantei de vara.E la gradinita in grupa mica,dar pe perioada vacantei nu o sa il duc la gradinita si as vrea sa-i ocup timpul cu ceva pentru ca e un baietel plin de energie,dansul ar fi potrivit pentru el! :)
  Daca se poate face inscrierea,as dori sa stiu orarul care il aveti si tariful!
  Multumesc!

Review-uri (2)

Stiri
Din acelasi oras