Clubul Sportiv Milady Piatra Neamt

Piatra Neamt

4 review-uri

Clubul Sportiv Milady Piatra Neamt preda  dans de societate (copii, adulti, incepatori, intermediar, performanta, miri). Pentru copiii incepatori cursul este gratuity.

 

CURSURI pentru COPII  (începători / avansați)

Sunt organizate pe categorii de vârstă și nivel de pregătire. Dansuri predate: vals lent, vals vienez, cha-cha, jive, quick step, salsa, samba, rumba, slow fox, bachata, merenque. Copii sunt pregătiți și încurajați să participe la concursurile naționale organizate de Federația Româna de Dans Sportiv.

 

CURSURI pentru ADULȚI  (începători / avansați)

Se adresează tuturor categoriilor de vârstă. De obicei, caracterul predării este unul social. La aceste grupe se pune accent pe divertisment, nu pe competiție! Adică: ne pregătim pentru nunți, discoteci, petreceri etc. Dansuri predate, la alegere: vals lent & vienez, jive, cha-cha, bachata, salsa, merenque, rumba, samba, slow fox, quick step.

 

CURSURI DANS pentru NUNTA TA  –  „PRIMUL DANS”

Luând lecţii particulare poţi scăpa de teama şi stresul primului dans, trasformându-l într-un vals elegant, tango pasional sau de ce nu, chiar într-un latino electrizant.

1) varianta SINGLE – cursuri cu instructor personal și program flexibil. Sunteti singuri in sala, fără alte persoane și puteți învăța dansul de deschidere a nunții pe muzica aleasă de voi în colaborare cu noi.

2) varianta GRUP  – cursuri de vals vienez în grup restrâns (2-4 perechi) la tarif redus. Este o soluție pentru cei ce au un buget mai redus comparativ cu varianta SINGLE și nu sunt deranjați de faptul că sunt în sala cu câteva cupluri care se pregătesc tot pentru deschiderea nunții. Numărul ședințelor este fix și va fi stabilit la formarea grupului.

 

BUSINESS prin DANS

Fiecare companie doreste angajati mai relaxati, mai eficienți și care să coopereze mai bine cu colegii. O alternativă in procesul de motivare sau consolidare a echipei (teambuilding) – este mișcarea combinata cu… lecții de dans la sediul nostru sau al Dvs.  Cursurile de dans pentru angajați pot fi sub formă de abonamente cu durată variabilă.

 

18.091 views

Review-uri (4)

 1. Mihaela Sacrieriu spune:

  Buna ziua! Ma intereseaza un curs ‘DANS pentru NUNTA TA – „PRIMUL DANS”- varianta single’. Ati putea sa imi spuneti cat costa ,va rog?

 2. Vararu mircea spune:

  Vreau sa învăț să dansez pt petreceri nunți cumetrii

 3. Negru Maria spune:

  As vrea sa imi inscriu fetita de 10 ani si jumatate la dansuri. Este incepatoare. Ai place dansul si invata repede. Unde este si ce trebuie sa fac sa o inscriu. Va multumesc.

 4. Crusitu Elena spune:

  Vreau si eu sa iau lecti de bans oriental, se face,?

Review-uri (4)

Stiri