Dance Addicted

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 2

2 review-uri

Dansurile care se pot invata la orele de grup: Salsa , Samba , Cha Cha, Rumba, Jive, Vals Lent, Vals Vienez, Tango Argentinian, Merengue, Bachata, Zouk.

Ore particulare ( singur/singuri in sala cu profesorul): orice dans

Cursuri de dans pentru Copii

 

Instructorii

Ștefan Trandafirescu (aka Tibi) practică dansul sportiv din anul 1996, si este antrenor gradul 4 certificat de CNFPA SNA. A caștigat competiții naționale începând cu anul 2002 și predă dansul pentru începători din anul 2006. Are experiența pentru coregrafii de nuntă, de petreceri sau diferite momente speciale.

Monica Dumitrescu practică dansul sportiv din anul 2000, a făcut parte din lotul naţional de tineret şi a caştigat competiţii naţionale începând cu anul 2005. Are experienţă în predarea dansului sportiv atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Este studentă în ultimul an la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi a organizat diverse evenimente legate de dans în cadrul balurilor mascate ţinute în incinta Casei de Cultură « Friedrich Schiller ».

7.924 views

Review-uri (2)

  1. Lexa spune:

    Cei mai buni profesori de dans! Cand am intrat pt prima data in sala de dans, nici nu puteam sa imi coordonez miscarile ( picioare- maini – pozitia corpului) Intr-o luna de zile , simteam ca zbor si ca totul este extrem de usor. Asta datorita rabdarii celor doi profesori, faptul ca nu imi ieseau miscarile si le repetau cu mine pana cand imi ieseau. Cu tot respectul , chiar sunt cei mai buni si se vede ca sunt dance addicted…au pasiune si pun mult suflet in ceea ce fac!

Review-uri (2)

Stiri
Din acelasi oras