Dance Studio „The music of the body”

Cursuri de dans Bucuresti

1 review

Cursurile de dans dureaza 15 saptamani. Durata totala a cursului este de 720 de ore, din care 480 de ore pregatire practica (dansuri clasice, dansuri romanesti, dansuri de caracter, si dansuri moderne ) si 240 de ore pregatire teoretica (20 ore notiuni introductive, 20 ore pregatire juridica, 120 ore pregatire tehnica, 60 ore limbi straine, 20 ore notiuni de comportament in societate).

La sfarsitul cursului se organizeaza examen, cu o comisie formata din 3 membri: un reprezentant al scolii, un reprezentant al Ministerului Culturii si un reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii, in urma caruia se elibereaza un certificat de calificare profesionala in meseria de dansator. Diploma astfel obtinuta nu are termen de valabilitate.

Cursurile de balet sunt adresate atat fetelor cat si baietilor incepand cu varsta de 4 ani. Grupele sunt organizate pe categorii de varsta si nivele de pregatire. De doua ori pe an, in lunile decembrie si iunie, se organizeaza spectacole, care se sustin pe diferite scene, de regula la teatru. Pentru membri aceleiasi familii se acorda o reducere de 10% la abonament.

Cu ce fel de dans vreti sa deschideti nunta voastra? Cu traditionalul vals vienez (dansul miresei) sau cu melodia voastra preferata? Indiferent de melodia aleasa, dansul vostru trebuie sa impresioneze asistenta transformand atmosfera usor incordata de inceput, intr-o petrecere pe cinste. Puteti surprinde pe tot parcursul nuntii voastre cu dansuri ca: vals, tango, dans latino, rock & roll etc. Scoala va sta la dispozitie cu un program flexibil, stabilit de comun accord.

Initierea in dansul modern este adresata in primul rand copiilor si adolescentilor dar si tinerilor de toate varstele. Accentul se pune pe divertisment, relaxare si buna dispozitie. Programul se stabileste de comun accord.


Contact

Adresa: Dorobanti, str. Av. Marcel Andreescu nr.15, sector 1

Tel / Fax: 021.230.40.72

E-mail: dansstudio@yahoo.com

Site: www.ravelmaurice.ro


8.799 views

Review-uri (1)

  1. madalina spune:

    buna ma numesk madalina si am 13 ani si vreau sa vad daca ma pot inscrie la acest curs de dans ,,the music of the body” as vrea mai multe detalii daka nu va suparati …..pentru detalii as vrea daka se poate sa imi dati aceste detalii pe is meu your_poison_mady eu vreaw numai detelii nu lat ceva ! va multumesc pentru intelegere ..!

Review-uri (1)

Stiri
Din acelasi oras