Duo Dance

Cursuri de dans Ploiesti

12 review-uri

Scoala de dans Duo Dance din Ploiesti va invata dansuri latino-americane (Salsa, Bachata, Merengue, Cha Cha, Rumba, Jive) si coregrafii pentru momente deosebite (Vals Lent, Vals Vienez, Tango).

Varsta minima pentru participarea la cursuri este de 18 ani.

Sedinta dureaza 90 minute, primele 15 minute  reprezentand incalzirea in ritm de Zumba.

Instructorii va pot ajuta sa deprindeti, intr-un timp relativ scurt, coregrafii pentru Dansul Mirilor. O sedinta particulara dureaza 60 minute.

Dansuri Latino: Alaturi de noi veti invata pasii de baza si diferite coregrafii din urmatoarele stiluri de dans: Salsa, Bachata,Zouk, Samba, Cha Cha, Rumba, Jive

Zumba Fitness: Zumba, un program de fitness inspirat din dansurile latino. Zumba s-a impus rapid ca un nou trend in divertisment, sanatate si intretinere corporala!

Dansuri Standard: La Duo Dance poti invata urmatoarele tipuri de dansuri standard (numite si dansuri de societate sau clasice): vals lent, vals vienez, tango, slowfox

 

 • Contacteaza Duo Dance
 • 0728.262.678
 • www.duodance.ro/
 • duodance.ploiesti@gmail.com

21.066 views

Review-uri (12)

 1. ADRIAN DIACONU spune:

  Salut, ma bucur ca ati reinceput cursurile.O sa va recomad si prietenilor mei, mai ales ca va ocupati si de proaspetii insuratei.

 2. xavro spune:

  uoaa, supertare ca ai reinceput cursurile de dans !!!
  momentan, ai ramas singurul instructor din prahova care preda superbine stilul asta. ne vedem in curand…, cand ajung in romania .
  ciao!

 3. Marin Andrada Ioana spune:

  Buna ziua! As dori sa stiu si eu unde este locatia acestui club de dans, pretul unui abonament si orele la care se desfasoara cursurile de dans. Sunt interesata de cursuri de dans, eu si prietenul meu. O zi buna!

 4. BADEA RAMONA spune:

  Buna ziua .Asi dori si eu sa stiu cit costa sedinta si de cite ori pe luna are loc.

 5. Albu elena spune:

  Buna seara, suntem foarte interesați de vals pentru nunta noastră! M-ar interesa sa aflu in cât timp putem învața un vals si cât costa nunta este pe 28 iulie2012

 6. dan spune:

  buna ziua,
  Am 40 anisori si as dori sa invat sa dansez dansurile clarice in primul rand si apoi si altele
  rog adresa si pretul sedintelor
  cu consideratie,
  Dan

 7. Ne place, nu mai sunt tanar, nu mai am disponibiltati – dar ma bucura, arta, cultura si ritmul vietii… Dansul… Si dansul trebuie promovat. Poate ma intereseaza si pe mine, dar mai bine Bebelusii Vietii si Domnisorii sa stie ce-i dansul. Au multe preocupari care trebuiesc promovate in societate ! Trebuie sa stii dumneata, insa, cine am fost si cine sunt: ti s-a spus destul de clar, asta… sunt, nu agentul statului… si, nu ma tineati dumneavoastra pe mine ! Ati fost avertizati si innainte de anul 2000… :-)) ) .

 8. mihaela spune:

  ma intereseaza si pe mine sa ma inscriu la o grupa de incepatori
  as dori sa imi spuneti daca incepeti la ianuarie sau februarie 2017
  dansuri latino
  multumesc
  0723081600

 9. Niko spune:

  Buna seara!Ma intereseaza dansul ca mod de relaxare!As dori cateva detalii daca se poate:locatia,orele la care se desfasoara cursurile,durata,pret,cand incepeti o noua grupa.Multumesc anticipat pentru raspuns!

 10. Emilian Toma spune:

  Si eu am 50 anisori……….in curand fata mea se va casatori-si nu vreau sa mai stau pe margini! Grupe de dans pentru categoria mea ?

Review-uri (12)

Stiri
Din acelasi oras