Instinct Dance

Cursuri de dans Timisoara

Scrie review

Clubul de dans sportiv Instinct Dance pregateste copii, juniori si tineri pentru initiere in dans sportiv cu participare la competitii nationale, spectacole si cantonamente de pregatire.

Instinct Dance promoveaza dansul pe plan local prin organizarea de spectacole, demonstratii de dans la diverse evenimente, participarea la concursuri locale si nationale.

Sala este prevazuta cu oglinzi, parchet laminat, sala de asteptare, vestiare pentru baieti/fete.

 

Dansuri predate si servicii oferite

Cursuri pentru copii – In cadrul clubului vor invata baza dansului sportiv,vor participa la competititii nationale, vor invata elemente de dans modern si contemporan pentru a fi protagonisti la spectacolele de dans sustinute pe diferite scene din Timisoara.

Vor invata 10 dansuri,  5 Standard: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slowfox,Quickstep si 5 dansuri Latino: Samba, Cha Cha Cha, Rumba, Paso-Doble si Jive.

Se va pune accent pe muzicalitate, postura, conditie fizica si vor participa la 2 cantonamente anual pentru pregatirea tehnica generala si specifica.

 

Cursuri pentru tineri si adulti– Ore de dans organizate o data sau de doua ori pe saptamana unde puteti invata dansuri de societate: Tango, Vals Vienez, Foxtrot,Quickstep si dansuri Latino: Salsa, Bachata, Samba, Rumba, Cha Cha, Twist, Disco-Fox.

 

Ore private pentru valsul mirilor – Unul dintre cele mai memorabile momente ale unei nunti, alaturi de antrenorii clubului, primul dans al nuntii voastre va ramane de neuitat !

Stilurile de dans pentru coregrafia mirilor: Dansul Clasic Vals Vienez, Tango, Quickstep, Slowfox, Vals Lent. Dansuri Latino: Salsa,Rumba,Cha Cha, Samba, Merengue,Jive. Sau o coregrafie bazate pe o melodie sau un colaj de melodii alese de voi!

Petreceri pentru copii cu tematica.

Zumba.

 

Antrenori/instructori

Raul Romaniuc – absolvent al Scolii de Antrenori de Dans Sportiv din Reghin.

 

9.905 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras