Salsa Cubana Dance School

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 1, Cursuri de dans Sectorul 4

Scrie review

Cursurile noastre de dansuri latino integreaza stiluri traditionale de Salsa, Bachata, Rumba, Merengue, Cha-cha, Mambo, Raggaeton, Rueda de casino, son cubano care impreuna cu buna dispozitie acumulata in timpul orelor de curs va garanteaza ore de neuitat in compania noastra. Daca esti din Bucuresti, iti place muzica si dansul, distractia este garantata alaturi de noi. Este prima scoala de dansuri traditionale cubaneze din Bucuresti si din tara.

Salsa traditionala cubaneza sta la baza tuturor formelor ulterioare de salsa si constituie esenta dansurior caraibiene. Noi, in cadrul cursurilor de dans, predam aceste dansuri in forma lor traditionala pentru a infatisa cursantilor adevarata savoare a salsei cubaneze.

Salsa cubaneza reprezinta cel mai vast si savuros dintre stilurile existente de salsa, el imbinand in afara de salsa si alte elemente active din dansuri precum: son, rumba, cha cha cha, reggaeton si altele.

Structurate pe nivele de dificultate cursurile de dans va asigura, dupa terminarea celor 6 module, un nivel calitativ ridicat si posibilitatea afirmarii pe ringul de dans.

Nivelurile de dificultate sunt:

–  Incepatori 1,2

–  Intermediari 1,2

–  Avansati

Cei care care doresc cursuri individuale oferim lectii in sistem „private classes” la fiecare din modulele prezentate anterior. Va asteptam sa imbratisati cea mai frumoasa si mai suava forma de salsa! Salsa cubana!


Tarife:

Abonament lunar (8 sedinte lunare) – 120 RON

Abonament 10 sedinte ( valabile 1 an) – 180 RON

1 sedinta – 25 RON

Sedinta particulara 100 RON/ 60 min


Contact

BUCURESTI

Adresa din Victoriei: Str. Banu Manta nr 75, colt cu Bul. 1 Mai, vis-a-vis de Hotel IRISA intre Blocul nr.30 si Sediul Excel Comp la nr. 77. Se poate ajunge cu metroul pana la P-ta Victoriei si apoi 1 statie cu autobuzul 300 sau tramvaiul 24, sau cu tramvaiul 41 pana la statia Ion Mihalache apoi 1 statie tramvaiul 24, sau 2 cu autobuzul 282.

Adresa din Berceni: Bd. Pieptenari colt cu Aleea Solca la numai 200 m de statia de metrou Eroii Revolutiei.  Se poate ajunge usor de la statia de metrou Eroii Revolutiei(vis-a-vis de cimitirul Belu) astfel: Intrati pe Bd. Pieptanari si mergeti cca 200 m si la a 3-a strada pe stanga intrati pe Aleea Solca. Este a 3-a vila pe partea stanga(are culoarea maro)si va avea un afis cu scoala noastra in geam.

Telefon: 0751.186.533

E-Mail: cubanito@salsa-romania.com

Site: www.salsa-romania.com12.814 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras