Salsa Linda

Cursuri de dans Targoviste

10 review-uri

Cursurile obisnuite se desfasoara de 2 ori pe saptamana (1h30min/curs). In cadrul acestor cursuri veti invata stilurile de dans latino (salsa, bachata, cha-cha, cumbia, zouk, merengue, rueda de casino, dansuri de grup), elementele de baza pentru styling, piruete, muzicalitate and body movement. De asemenea,veti invata vals,tango si dansuri populare romanesti pe care le puteti dansa la petreceri(hora, sarba, brasovenca, hora tiganeasca, etc). 

Lectii private, flexibile, in functie de timpul si dorintele fiecaruia. Cu ocazia diferitelor evenimente din viata noastra de zi cu zi (nunti, botezuri, petreceri, etc), veti putea invata in cadrul lectiilor private,VALSUL MIRILOR  si alte coregrafii in functie de dorintele, personalitatea si potentialul fiecarui cursant!

Cursuri pentru copii


In fiecare seara de VINERI, incepand cu orele 22:00, avem party SALSA in Glamour Targoviste!


Contact:

E-mail: paulvaduva@salsalinda.ro

Targoviste

Telefon: 0722.585.313 – Paul Razvan Vaduva (Profesor Coregraf)

Site: http://www.salsalinda.ro/

19.259 views

Review-uri (10)

 1. Dan spune:

  Salutare. Mi-ar face o mare placere sa incep un curs de dans pentru ca este ceva deosebit. Totusi, tinand cont ca am 20 de ani m-ar interesa in special dansul modern. Se fac si cursuri pentru acest tip de dans? Astept un raspuns pe site va rog.

 2. alexandra neagu spune:

  buna ..am 18 si .sunt o fire vesela si activa ..si imi place foarte mult sa dansez dansuri moderne,,…mi-as dori foarte mult sa ma inscriu …ast un raspuns..

 3. ciprianis27 spune:

  salut. vreau si eu sa stiu daca se fac cursuri de street dance? multumesc

 4. Oana spune:

  Buna! Ma intereseaza daca se organizeaza si cursuri de dans modern… Multumesc!

 5. Oneata spune:

  Buna ziua am 13 ani ma numesc Oneata adina sunt din Serdanu si as dorii sa ma inscriu si eu la școala Dumneavoastră de dans as mai dori sa stiu cat se plătește pe luna astept răspuns mulțumesc

 6. STOICA ALINA spune:

  Buna seara,
  As dori sa stiu cat costa sedinta.
  Multumesc!

Review-uri (10)

Stiri