Salsa With Attitude

Cursuri de dans Timisoara

5 review-uri

Salsa With Attitude Dance Company va invita in Timisoara la cursuri de dansuri latino-americane si Hip-Hop. Cursurile sunt sustinute de instructori profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, intr-un mediu adecvat. Sala de curs este prevazuta cu parchet laminat, oglinzi, aer conditionat, dulapioare pentru haine,vestiare si baie cu dus.


Cursurile sunt structurate pe 4 nivele de dificultate:

– incepatori 1,2,3

– intermediari 1,2,3

– avansati 1,2,3

– masterclass

Pentru cei care doresc sa studieze in particular, Salsa With Attitude ofera si sistemul de predare „private classes” pentru fiecare din modulele prezentate anterior.

Cursurile Salsa With Attitude contin:

– Salsa LA style

– Bachata

– Merengue

– Zouk

– Rueda de Casino

– Rumba

– Teoria muzicii

– Cha Cha

– Istoria muzicii

– Man styling

– Spinin class

– Lady styling

– Conduita in club

Salsa With Attitude Dance Company promoveaza SALSA pe plan local prin organizarea diferitelor evenimente (concursuri,seri de salsa cu o anumita tema), deplasari nationale si internationale la congresele si workshop-urile de salsa, promoveaza si sustine cel mai in voga club de salsa din Tm ” Club Rebel „, participa la diverse spectacole si evenimente organizate atat national cat si international.


Contact:

0722 288 545 – Razvan

razvan@salsawithattitude.ro

Adresa: Str. I. M. Pestalozzi (denumire veche: Pestalozzi i. m., Cartier: FABRIC-CAMPUS UNIV.), Nr. 22


Sursa: www.salsawithattitude.ro

25.023 views

Review-uri (5)

 1. camiTM spune:

  hmm..foarte interesant..tot..dar as vrea sa stiu daca,in general,cursurile pt copii…se tin deodata cu toti copii,de ex.,copii de 7 ani fac cu cei de 14:)`…sau sunt separati..??:D…Cine poate sa`mi raspunda ..sa`mi scrie pe kamelia_caramello@yahoo.com…:)

 2. alexandra spune:

  best school in town!!!!!!!!!!!!

 3. alice spune:

  ce orar aveti ?

 4. Dana spune:

  Buna ziua,

  Intrebarea mea este daca cumva in viitor veti organiza cursuri de dansuri orientale, deoarece in Timisoara nu stiu sa se organizaze astfel de cursuri si ma intereseaza foarte mult. Sau eventual daca stiti o alta asociatie care sa organizeze, sau daca in viitor vor fi ceva stagii pentru invatarea dansurilor orientale…
  Astept raspunsul dumneavoastra.
  Multumesc

 5. Miulescu Corina-Lucia spune:

  As dori si eu o informatie daca se poate, am un copil mai special,timid si putin cam retras,daca ati lucrat cu astfel de persoane as dorii sa-mi scrieti. Ii place dansul modern si muzica moderna si mi-ar place sa urmeze un asfel de curs. Are 15ani .

Review-uri (5)

Stiri
Din acelasi oras