Simply That Dance School

Cursuri de dans Bucuresti

2 review-uri

Simply That Dance School este una dintre cele mai autentice scoli de street dance din Bucuresti.  S-a construit in jurul lui Mircea Ecxarcu, unul dintre primii coregrafi de street dance din Romania. La Simply That se predau stilurile din cultura hip hop autentica.

Dansul are tehnica, dar nu doar atat! II incurajam pe cursantii nostri sa se exprime pe ei atunci cand danseaza. Tehnica este doar un atu si doar un imbold prin care personalitatea si creativitatea fiecaruia sufera expansiune si exprimare. Cu putina receptivitate, nu exista cursant care sa nu plece de la cursurile noastre putin schimbat la modul de perceptie a lucrurilor. Incercam sa ii invatam cum sa se relaxeze si cum sa se bucure de fiecare moment.

 

Dansurile predate si serviciile oferite

– stilurile din cultura hip hop: popping, hip hop, locking, house, dancehall

– servicii de entertaining

– dansatori, animatori, coregrafi

 

Tarife: 120 ron/8 sedinte

 

Despre instructori

Mircea Ecxarcu, este primul roman care a predat toate stilurile din cultura hip hop autentica in Romania (exceptand breakdance).

Este primul roman care s-a calificat la cel mai mare concurs international de street dance – Juste Debout ajungand in finala regionala din Italia in 2012.

In 2013 conduce Simply That Crew in semifinalele emisiunii Romanii au Talent si castiga locul 1 la sectiunea popping la cel mai mare concurs international de street dance derulat si in Romania in mai 2013.

Este reprezentantul Romaniei la SDK Europe, sectiunea popping ca urmare a castigarii SDK Romania, concurs organizat de Simply That Dance School.

 

  • Contacteaza Simply That Dance School
  • 0749651599
  • www.simplythat.ro
  • office@simplythat.ro

 

4.090 views

Review-uri (2)

  1. Kati spune:

    E foarte tare aici! Am fost la mai multe scoli de street dance in Bucuresti si aici au fost cei mai buni instructori. Oamenii aia chiar danseaza nu se maimutaresc la cursuri!!! Sunt grav de buni!

  2. Ionescu Vlad spune:

    Cate sedinte sunt pe saptamana si a cate ore ? :D

Review-uri (2)

Stiri
Din acelasi oras