Clubul Sportiv Stop&Dance, un dans pentru fiecare

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 1, Cursuri de dans Sectorul 2, Cursuri de dans Sectorul 3, Cursuri de dans Sectorul 6

9 review-uri
Clubul Sportiv Stop&Dance, un dans pentru fiecare

In scoala de dans Stop&Dance pot pasi toti doritorii mici sau mari care vor sa descopere tainele dansului in toate formele sale. Cursurile de dans se desfasoara pe categorii de varste si stiluri, atat la nivel de incepatori, cat si pentru avansati, dupa cum urmeaza:

1. Cursuri de dans pentru copii

Cursurile de dans pentru copii, propuse de catre scoala de dans Stop and Dance, impartite pe grupe de varste si pe niveluri de incepatori sau avansati, se adreseaza celor mai mici pasionati de miscare si ritm. Scoala noastra porneste de la principiul ca prin intermediul jocului, copiii se apropie treptat de conceptul de dans, inteles mai intai ca o forma expresiva pentru educatia corpului. Incepand cu pasii de baza, cei mici pot porni intr-o calatorie pentru descoperirea dansului in diferite forme si stiluri, potrivit inclinatiilor fiecaruia:

a. Cursuri de dans sportiv

Scoala de dans a initiat cu ajutorul profesorilor, experimentati nu doar in tehnicile dansante, dar si in pedagogia infantila, cursurile de dans sportiv pentru copii. Intentia nostra este sa implicam tinerii, adolescentii si copii, incepand de la varsta de 4 ani, in lumea dansurilor latino-americane si a celor standard:

Cursuri de dans latino-americane, desfasurate sub indrumarea antrenorilor, care in sala de dans ii invata pe cei mici pasii de baza, aprofundati apoi pe parcursul orelor de curs ale disciplinelor latino-americane: samba, rumba, cha-cha, paso doble sau jive.

Cursuri de dans standard internationale sau de societate, in care fiecare instructor, un tehnician in coregrafii, este pregatit sa predea pas cu pas elementele complexe ale dansurilor de societate: valsul lent, valsul vienez, tangoul, quick step-ul si slow fox-ul.

b. Cursuri de dans popular

Cu gandul sa promoveze traditia, cultura, precum si obiceiurile din strabuni, scoala de dans Stop and Dance, introduce pe lista cursurilor de dans pentru copii si dansurile populare. Niciodata nu-i tarziu pentru ca cei mici sa-si descopere originile si sa indrageasca straiele si jocurile populare. Initiate ca distractie, cursurile de dans popular sunt o ocazie pentru ca orice copil sa se bucure de ritmurile moldovenesti, ardelenesti, banatene, oltenesti, etc., in sala de dans a scolii Stop and Dance.

c. Cursuri de dans ”street dance”

Prin scoala de dans Stop and Dance, cei mai dinamici baieti si cele mai zvapaiate fetite isi pot canaliza energiile in deprinderea stilurilor de dans ”street dance”: breakdance, hip hop, b-boying, locking, popping, etc. Dansul este pentru fiecare, nu doar pentru profesionisti, la fel si cursurile de dans ”street dance” pentru copii. Cu ajutorul profesorilor, cei mici vor avea parte de o abordare cu totul diferita a stilurilor urbane de dans, care la origini au fost create pentru a se desfasura prin ghetourile americane, pe ritmuri de house.

2. Cursuri de dans pentru adulti

Scoala de dans se adreseaza tuturor, deoarece nu exista elevi tineri sau batrani, ci doar cursanti plini de energie si care au in comun aceeasi pasiune: dansul. Instructorii care profeseaza in sala de dans a scolii, isi dedica timpul acelora care sunt hotarati sa incerce aceasta disciplina, atat la nivel amatorial, cat si profesionist. Aceasta scoala de dans este locul in care puteti socializa, lega prietenii, participa la seri dansante, petreceri si mai apoi la demonstratii organizate si chiar la competitii de dans sportiv. Inceputul consta in inscrierea la  cursurile de dans pentru adulti:

a. Cursuri de dans latino-americane

Participand la cursurile de dans latino-americane, veti descoperi ca dansul inseamna viata. Nu lasati sa treaca zilele, lunile si viata, fara sa va inscrieti la scoala de dans Stop and Dance pentru a invata urmatoarele dansuri latino-americane:

Cha-cha, inventat in 1948, este la indemana tuturor, prin miscarile secventiale, alternand pasii mai lenti, cu cei mai rapizi;

Samba este caracterizat de unduirea rapida a soldurilor si de miscarile particulare de bazin;

Rumba are specifice miscari care inspira curtarea partenerei, care la randul ei, urmareste sa-si seduca partenerul;

Paso doble are o coregrafie spectaculoasa, cu pasi inspirati de miscarile toreadorilor spanioli in luptele acestora cu taurii;

Jive este un dans in ritm de jazz, cu ritmuri frenetice, care solicita rezistenta fizica a fiecarui dansator.

b. Cursuri de dans de societate

Cursurile de dans de societate, datorita elegantei in miscari, precum si posturii adoptate, transforma cursantii in adevarati gentlemeni si adevarate lady in pantofi de dans. Spunand dansuri de societate, scoala de dans are in vedere deprinderea cunoscutelor dansuri standard internationale, care au in comun aceiasi pasi specifici, indiferent de continentul pe care se danseaza:

 • Valsul vienez, deosebit de elegant, nu-si dezvaluie varsta, astfel ca si dupa secole de la lansare, isi pastreaza ritmul si armonia;
 • Valsul lent sau valsul englezesc are specifica o coregrafie complexa, fiind poate printre cele mai reprezentative dintre stilurile predate la cursurile de dans pentru adulti;
 • Slow fox este un dans delicat, bazat pe echilibrul dintre pasii mai lenti si cei mai rapizi, usor de recunoscut datorita cadentelor originale;
 • Quick step este un dans de-a dreptul ”spumos”, caracterizat de ritmuri precise, pasi scurti si siguri si de alternanta curselor si pauzelor, totul potrivit acordurilor muzicale incitante;
 • Tangoul, pe care exigentele competitiilor l-au transformat intr-un stil de dans deosebit de tehnic si in aparenta agresiv, la origini este insa creat pentru a seduce.

3. Cursuri de dans private

La origini a fost un pas, apoi inca unul, pentru ca mai apoi sa devina o intreaga coregrafie, complexa, elaborata, o succesiune de ritmuri frenetice sau de unduiri seducatoare. Nu-i asa ca simtit vibratiile scenei pe care v-ati visat adeseori sa pasiti, lasand deoparte emotiile, timiditatea sau stangacia? Cu ajutorul cursurilor de dans private, puteti deveni asemeni dansatorilor profesionisti, vedete pentru care scena se poate transforma pentru o clipa in centrul universului, iar voi in mijlocul lui. Scoala de dans Stop and Dance este cea care va poate facilita indeplinirea viselor de dansatori, pentru ca niciodata nu-i tarziu sa va descoperiti talentele.

dansatori-scoala-de-dans-stop-and-dance

4. Cursuri de dans speciale pentru nunta ta: valsul mirilor

Dansul este un fel de poezie, recitata cu ajutorul corpului in sala de dans, in care fiecare miscare se scurge asemeni unui vers. O anume zi din viata voastra, poate transforma poezia in ceva cu totul special, intr-o amintire izvorata din bucuria voastra in fata rostirii marelui ”da”. Scoala de dans Stop and Dance va propune ca prin cursurile de dans speciale pentru nunta, sa va descoperiti ca parteneri, sa va armonizati si sa va contopiti cu ajutorul ritmurilor lente ale muzicii alese anume pentru voi. Valsul mirilor este primul dans care va va initia in ”parteneriatul” alaturi de jumatatea voastra.

5. Cursuri de dans online

Dansand, va puteti elibera de emotii, dansand, va puteti regasi pe voi insiva, dar si un partener sau o partenera. Dansand, le comunicati celorlalti ceea ce sta ascuns, mocnind, in gandurile voastre si in suflet. Prin cursuri de dans online, lasati profesionistii de la scoala de dans Stop and Dance sa va spuna ce au de spus, prezentandu-va si insotindu-va in calatoria pe ritmuri vibrante, lente, seducatoare sau pline de energie. Sunteti doar voi stapanii propriului corp, noi doar va directionam fiecare pas si miscare, astfel incat fara sa mai aveti nevoie sa va deplasati in sala de dans, comod, de-acasa, sa invatati chiar si cele mai complexe coregrafii.

6. Dansatori profesionisti pentru evenimentele tale

Daca doriti spectacol, veti vedea, daca doriti miscare, veti obtine, daca doriti energie si profesionalism, veti avea. Acum, scoala de dans Stop and Dance va da posibilitatea ca spectacolul sa vina la voi, oriunde v-ati afla: la evenimente, petreceri de nunta, botez, etc. Alegand perechea sau perechile de dansatori profesionisti pentru evenimentele tale, veti avea parte de momente de spectacol live, chiar la cativa pasi de voi: dansuri standard, latino-americane, dansuri populare, flamenco sau dansuri orientale. Aplauzele voastre vor fi confirmarea ca eforturile lor de a va incanta privirile si binedispune, nu au fost zadarnice.

Scoala de dans Stop and Dance isi asteapta cursantii mai noi sau mai vechi, indiferent de varsta, la sala de dans, potrivit programelor afisate in dreptul cursurilor de dans preferate.

Contacteaza Stop and Dance Studio

0731 dansez / 0731 326 739

www.stop-and-dance.ro

info@stop-and-dance.ro

Adresele salilor de dans

ADRESA 1 – Sala de dans Domenii, 1 Mai, Turda

Oras: Bucuresti, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” – B-dul Ion Mihalache, nr. 126, sector 1, Piata Domenii, magazinul „Dioda”

ADRESA 2 – Sala de dans Mosilor, Obor, Eminescu

Oras: Bucuresti, Scoala Nr. 50 (Maica Domnului) Strada Profesor Maiorescu Ion, Nr. 32, Sector 2

ADRESA 3 – Sala de dans Mosilor, Obor, Eminescu

Oras: Bucuresti, Scoala Nr. 26 (Clubul Copiilor Sector 2 ) Intrarea Cobiliței, Nr. 8, Sector 2

ADRESA 4 – Sala de dans Mihai Bravu

Oras: Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, Nr., Bucuresti, Sector 3; Puncte de reper: Piata Muncii, Baba Novac, Victor Babes, Piata Alba Iulia; Transport RATB
Autobuz: 104;135;311 Tramvai: 34;40;56 / Troleibuz: 70;79;92

ADRESA 5 – Sala de dans Militari

Oras: Bucuresti, Str. Rezervelor Nr. 72, Bucuresti, Sector 6; Puncte de reper: Metro Militari, Militari Residence, Mc Donalds Militari, Iuliu Maniu; Transport RATB
Autobuz: 137;138;178; 236;421
Troleibuz: 62

91.746 views

Review-uri (9)

 1. cristina stan spune:

  Buna ziua,
  M-ar interesa niste cursuri de dans de societate/latino, la dumneavoastra, la adresa Strada Profesor Maiorescu Ion, Nr. 32, Sector 2.
  Imi puteti spune ce program aveti si ce pret este abonamentul/sedinta?

  Multumesc frumos,
  Cristina

  • Stop&Dance spune:

   Buna Cristina Stan,
   La adresa din sectorul 2 programul cursurilor de dans pentru adulti este luni si joi de la ora 21.00 iar pretul abonamentului lunar(8 sedinte) este 110 lei , ne poti contacta la 0731 326 739 pentru mai multe detalii.
   Multumim,
   Echipa Stop&Dance.

 2. Ioniță Ana Maria spune:

  Buna seara.Ma intereseaza adresa sălii de dans in sectorul 3.De pe site inteleg ca este pe calea vitan 112 după sc.gen.84 dar din discuții reiese ca este undeva pe la baba novac. ..imi trebuie adresa exactă,dorind sa înscrii doi băieți de 9 ani la cursurile de streetdance începători.Multumesc

 3. Andreea spune:

  Buna seara,pentru sectorul 6 care este programul?

 4. Andrei Luiza spune:

  M-ar interesa programul pentru copii mai mari de 12 ani si pretul.
  Din pacate, fetita mea invata dupa-amiaza si iese seara tarziu. Deci in timpul saptamanii este exclusa recreerea la un curs de dans. In week-end aveti cursuri?
  Dimineata?
  Multumesc mult si astept informatii de la Dvs.

 5. Daniel spune:

  Urat ,dezamăgitor si demoralizator pt copii ,părinți si oamenii care au venit azi 12martie2017 la sala Apollo.Organizarea si jurizarea categoriilor nu a fost corecta deoarece au bagat avansatii cu incepatorii ,ceea ce a dus la crearea unor impresii gresite despre corectitudinea ,profesionalismul ,loialitatea si lipsa de angajament a organizatorilor si managerilor (sau sefilor)implicați in acest eveniment .Sper sa luați măsuri si sa nu va rezumati doar la câstiguri!

 6. Oana Nistor spune:

  Bună ziua mă interesează să inscriu fetita la cursurile dumneavoastră. Are 5 ani

 7. lupu liliana spune:

  Buna ziua, ma interesaza cursuri de dans pentru adulti in sect 6 Ressidence, va rog sa imi comunicati programul, costul si cum va pot contacta, am sunat la numar afisat .
  Multumesc.

Review-uri (9)

Stiri
Din acelasi oras