Tango Desde Pasion

Cursuri de dans Iasi

12 review-uri

„TANGO desde Pasion – IASI”, s-a nascut din necesitatea de a oferi o alternativa viabila si perfect competitiva tuturor iubitorilor de Tango ce doresc „sa creasca” utilizand cea mai buna oferta existenta in Iasi.

Beneficiind de o vasta experienta anterioara in domeniul dansului profesionist (si anume: dans sportiv, dansuri grecesti, dansuri rusesti, dansuri caraibice), avem o baza solida in ceea ce priveste metodologia de predare si a tehnicii coregrafice.
Foloseste sau nu coregrafia in Tango? Este indispensabila cel putin pentru Leader, el trebuie sa aiba o viziune bine definita asupra structurii dansului pe care il doreste cu partenera ce-l va urma in „calatoria” sa.

Milonga duminicala gratuita efectuata in cea mai fancy locatie din Iasi (pentru acest gen de party cu specific de tango, si anume mansarda Cafenelei Back in Time din Copou), a inceput sa adune din ce in ce mai multi participanti.

Suntem deschisi colaborarilor in proiecte culturale mixte, drept exemplu participarile in spectacole comune cu Minoritatile Locale (Minoritatea Rusilor Lipoveni din Iasi, Minoritatea Grecilor din Iasi, etc.) precum si cu celelalte cluburi de dans (ex. Quasar Dance, Unic Dance, Doina Carpatilor, Elegance, etc.).

Servicii oferite: – Tango Argentinian, urmatoarele stiluri:
– Tango Salon
– Tango Vals
– Tango Milonga
– Tango Canyengue
– Tango Nuevo

 

La cerere, efectuam si urmatoarele activitati:

– Participari cu Demo la spectacole, petreceri private

– Lectii private

Cursurile de Tango au loc intr-o sala moderna, cu toate facilitatile necesare inclusiv scena de spectacole, cortina, posibilitati proiectie videoproiector, oglinzi, bare orizontale.

 

Florin Ciubotaru – Instructor coregraf, cu vasta experienta in Tango Argentinian (Scoala TANGO desde PASION Iasi, Clubul sportiv de dans ELEGANCE), Dans Sportiv (Clubul sportiv de dans ELEGANCE, Clubul sportiv de dans VOGUE, Clubul de dans sportiv UNIC), Dansuri Grecesti (formatia DYONISOS Iasi), Dansuri Rusesti (formatia RADUGA Iasi) atat ca instructor cat si dansator profesionist.

 

Contact

Iulius Mall, Et.1 langa Oficiul Postal, Iasi,

(vis-a-vis de Spalatoria Chimica, Prime Agency).

Telefon: 0745389326

Email: tangodesdepasion@gmail.com

Website: https://www.facebook.com/pages/TANGO-desde-Pasion-IASI/238550552948783

10.675 views

Review-uri (12)

 1. Florin - Instructor coregraf spune:

  „Tango este un sentiment care se danseaza”.

  Intradevar, Tango este muzica, este stil de dans insa inseamna mai presus de toate Pasiune, Daruire, Atitudine, Grija si Respect fata de partenerul/a de dans, fata de toti ceilalti dansatori de pe ringul de dans.

  Doresc tuturor celor ce simt aproape muzica de Tango, sa vina la cursurile de dans pe care Scoala Tango Desde Pasion le organizeaza (vezi programul si locatia mai sus) … si macar sa incerce.

  Va asigur ca Tango este „contagios”, odata ce prindeti drag de el nu veti mai putea renunta ! :)

  Va asteptam cu drag.

  FyA.

 2. yoana nec spune:

  In calitate de profesor la prima scoala de tango argentinian din Iasi-TANGO FELIZ-ma vad obligata sa subliniez o caracteristica unica a tangoului, pe care nu o intalnim la alte stiluri de dans: in tango nu se poate trisa. Daca incerci sa-l pacalesti, tangoul, mai devreme sau mai tarziu, te tradeaza. Asa incat nu mi se pare corect ca in reclama unei alte scoli de dans sa apara, fara acordul lor, profesori si asistenti de la scoala TANGO FELIZ!!!

  • Cornel Tataru spune:

   Ca mai întotdeauna totul se considera PERSONAL si culmea, din același LOC! Cu cot mai multe cluburi de Tango cu atit mai mulți iubitori si. Nu este vorba de ce club”Costica”? Va câștiga TANGOUL ,sau nu va interesează asta? BRAVO FLORINEI!!!

 3. Florin - Instructor coregraf spune:

  Nu este cazul sa faceti un caz din acest lucru. Asa cum am discutat, va fi inlocuita imediat ce administratorul site-ului va citi mailurile.

  Si intradevar, Tango nu minte…scoate la iveala personalitatea fiecaruia dintre noi spre a fi educata corespunzator.
  Este un instrument educational si de culturalizare a sufletului.

  Sper ca am raspuns solicitarii dumneavoastra d-na Yoana Nec.

 4. Florin - Instructor coregraf spune:

  Astazi s-au intamplat foarte multe lucruri care IN TANGO NU SE FAC !!!

  Exista o serie de norme nescrise, dar care trebuiesc respectate…
  Tango si-a depasit de multa vreme dimensiunile stricte de dans si muzica…a devenit un mod de viata, o modalitate de a-ti exprima aprecierea pentru partener, pentru ceilalti din jurul tau.
  Anumite „persoane” care vad in noi „impedimente” in dezvoltarea lor, trebuie sa inteleaga ca Tango nu reprezinta si nu trebuie sa reprezinte un teren de lupta…
  Dintotdeauna s-a dezvoltat ca si un dans social care are menirea de a apropia pe cei ce iubesc Tango-ul, de a crea relatii sincere si demne de colaborare, fara subversiuni si ascunzisuri, fara ura si perversiuni, fara reactii distructive si fara a rupe prietenii vechi din cauza unor interese obscure.
  Este o realitate actuala, se intampla zi de zi peste tot in tara…
  Mai sus ati intalnit o reactie de acest gen….nu se cuvine…nu se merita si nu are nici un folos, nici un sens constructiv…
  Rog pe cei care au astfel de reactii … sa se gandeasca bine inainte de a murdari numele de Tango … nu suntem o amenintare, suntem o realitate, ceea ce noi consideram ca lipsea in Iasi…o scoala de Tango alternativa.
  Apelam la buna credinta si va rugam sa va cereti scuze pentru acuzele nefondate la adresa Scolii de Tango din Iasi – TANGO DESDE PASION.

  Cu respect pentru activitatile educational recreative de Tango,

  Florin y Anca.

 5. Florin - Instructor coregraf spune:

  Maine, 30 Iunie 2013, TANGO DESDE PASION este invitata la Bacau pentru a sustine un Curs de Tango Argentinian – Gratuit, la invitatia prietenilor nostri de la Scoala Tango Social Club Bacau.

  Suntem nerabdatori sa ne reunim fortele… :)

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=400354450075685&set=a.295788917198906.65904.294849683959496&type=1&theater

 6. Florin - Instructor coregraf spune:

  LECTIA DE TANGO pentru DEBUTANTI

  Alunga monotonia si adauga vietii tale „condimentele” potrivite …
  … Pasiune, Eleganta, Stil, Atitudine. ;)

  Ia-ti cu tine buna dispozitie si pantofii de dans, ne intalnim la cursul introductiv Marti 3 Septembrie 2013.

  https://www.facebook.com/events/317626955049398/

 7. Florin spune:

  INSCRIERI GRUPA DEBUTANTI – TANGO ARGENTINIAN in Iasi

  S-a deschis lista de Inscrieri pentru noua grupa de Debutanti in Tango Argentinian.
  Scoala de Dans TANGO Desde PASION Iasi – va ofera posibilitatea sa faceti cunostinta cu tot ceea ce Tango presupune:
  PASIUNE, SUBTILITATE, COMUNICARE, INTERPRETARE, ATITUDINE…

  Va asteptam in universul Desde Pasion !!!

  Relatii:
  tangodesdepasion@gmail.com

 8. herissom@ spune:

  Inscrieri pentru debutanti Tango se fac anul acesta, si daca da, cand?

  multumesc

Review-uri (12)

Stiri
Din acelasi oras