Top Dance Studio

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 1, Cursuri de dans Sectorul 3

7 review-uri

Profesorii Top Dance Studio au o experienta de peste 15 ani in domeniu si sunt calificati si licentiati de Federatia Mondiala de Dans Profesionist (WDDSC), Federatia Romana de Dans Sportiv si Clubul de dans Phoenix Bucuresti.

Top Dance Studio va invata sa dansati peste 20 de stiluri diferite, la cursuri de initiere sau avansati, cu copii sau adulti sau poate pregati momente deosebite pentru evenimente speciale din viata dumneavoastra sau a firmei. Top Dance Studio ofera si costumatii sau accesorii, materiale audio sau video pentru o invatare cat mai usoara a tainelor dansului.


Ce poti dansa?

Salsa, Tango argentinian, Meneaito, Merengue, Mambo, Bachata, Hip Hop, House, Disco, Swing, Polka, Menuet, Twist, Rock’n Roll, Vals Boston, Vals Vienez, Foxtrot, Quickstep, Tango, Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive


Oferta

Cursurile de initiere constau in recunoasterea stilurilor de dans, intelegerea ritmurilor si a caracterului fiecare dans si predarea pasilor de baza pana la nivelul unor combinatii simple. Pentru copii se urmareste dezvoltarea coordonarii segmentelor corporale, a simtului muzical, corectarea pozitiei si invatarea unor elemente de balet si coregrafii pe stiluri de dans la moda.

Cursurile pentru avansati se adreseaza celor care au mai dansat si cunosc deja mai multe stiluri de dans. La aceste antrenamente se vor preda stiluri diferite de dans incepand de la coregrafii simple pana la combinatii complexe, de efect, lucrate in pereche. Pentru copii se urmareste dezvoltarea prezentei artistice, invatarea unor coregrafii complexe de dans modern si initierea in dansul sportiv de perechi.

Cursuri particulare. Top Dance Studio ofera un pachet foarte utilizat in strainatate prin care cursantii au posibilitatea sa invete mult mai repede stilurile de dans pe care le doreste prin lectii individuale cu un antrenor. Acest sistem de predare se numeste ProAm prin care un dansator sau antrenor profesionist preda figuri sau combinatii de dans unei persoane sau perechi, conform dorintei cursantului. In acest mod beneficiati de avantajele unui antrenor personal, coregrafii individualizate pentru fiecare sau pregatiri pentru baluri, concursuri sau alte evenimente.

Show-ur. Top Dance Studio are pregatite mai multe pachete de show pentru iubitorii dansului. Printre evenimentele la care Top Dance Studio a mai participat se numara: petreceri private pentru firme, spectacole si baluri, concursuri de dans.


Pachete speciale

Aceste pachete se pot desfasura in salile Top Dance Studio sau la sediul celor interesati.

Pachetul de nunta – invatarea valsului pentru nunta:

– patru sedinte + una gratuita;

– programare functie de programul dvs si al salilor;

– sedinte private unde se fac coregrafii personalizate, functie de aptitudini, gusturi si aranjament la restaurant;

Optional: una sau doua demonstratii de dans cu dansatori profesionisti.

Pachetul pentru firme

Cuprinde 4-8 lectii de dans in care se invata coregrafii simple pe stiluri la moda. Pachetul a fost aplicat cu succes de catre firme mari (Porsche Romania sau Antalis)

Pachetul pentru spectacole

Se adreseaza in general artistilor, actorilor sau vedetelor care doresc sa pregateasca coregrafii pentru spectacole sau piese de teatru.

Pachetul de educatie prin dans si exprimare corporala

Acest pachet este adresat in general elevilor de scoala generala sau liceu care au complexe de comunicare cu sexul opus si nu stiu sa danseze. Cuprinde 8 antrenamente prin care se dezvolta capacitatea de relationare interumana cu ajutorul dansului.


Profesori

Gigi Raducan – Antrenor si arbitru profesionist atestat de Federatia Mondiala De Profesionisti WDC. Are experienta de peste 20 de ani si a studiat dans in Italia, Anglia, Rusia si Germania. Preda la grupele de adulti Initiere si Avansati si copii Performanta.

Dmytro Strelnyk – Antrenor atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Are experienta de peste 30 de ani si a studiat dans in Rusia Italia si Germania. Preda la grupele Inalta Performanta.

Anda Raducan – Instructor atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Preda la grupele de copii. Dansatoare de Open, finalista la competitii nationale.

Liviu Pene – Antrenor atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Preda la grupele copii Initiere si Pregatitoare.

Marina Popescu – Instructor atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Preda la grupele de copii Performanta. Dansatoare de Open, campioana nationala la Latino.


Locatiile salilor de dans

Sala de Balet – Zona Universitatii (Pasajul Victoriei, Calea Victoriei 48-50, vis a vis de Palatul Telefoanelor)

Scoala nr 84 – Zona Mall Vitan ( Calea Vitan nr 135, intersectia cu sos. Mihai Bravu )


Contact:

Fax: 0213275116

Mobil: 0722431152

Email: graducan@yahoo.com (Gheorghe Raducan)

Site: www.topdance.ro


21.302 views

Review-uri (7)

 1. Gigi spune:

  Super tare! Profesionisti

  • cuc spune:

   ma veti ajuta sunt o incepatoare dar stiu foarte bine dansul polka . ramane intelegere sa pica ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? haI. AI DREPTATE gigi sunt tarii

 2. Yavanna spune:

  wow!foarte variata oferta de cursuri de dans!v-am luat in vizor! :)S-ar putea sa va fac o vizita.

 3. cail spune:

  naspaaaaaaaaaaa

 4. cail spune:

  nu-l luati in seama e super vreau si eu

 5. adina spune:

  superb. felicitari!

  nu stiu, eu impreuna cu cateva fete din clasa vrem sa facem un dans de afarsit de an scolar, ,, nu ne prea descurcam……. ati putea sa faceti ceva concurs, stiu eu, de dans? ma pasioneaza foarte mult…. Astept raspunsul dvs, multumesc, o zi buna

 6. Diana spune:

  Hei, cum dau de voi??? Nu va merge saite-ul!!! Mai functioneaza aceasta scoala de dans??

Review-uri (7)

Stiri
Din acelasi oras