Virus Dance

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 3

4 review-uri

Trupa de dans modern & streetdance “Virus” este formata din dansatori tineri cu varste intre 10 si 25 ani , a caror pasiune si mod de viata il reprezinta dansul. Rezultatul unei scoli de dans modern & streetdance al carei nume il si poarta, trupa “Virus”, tanara (infiintata in 2004), a dovedit la numeroasele evenimente la care a participat un mare profesionalism si dorinta de afirmare.

Dansurile predate / Alte servicii:

Street Dance, Modern, Hip hop, New style, House, RnB, Teatru

 

Tarife:

Abonament: 90 lei/Luna.

Cursuri: 2/Saptamana (Sambata si Duminica), 1curs=2 Ore

 

Intr-o lume a dansului in care fanteziile pot deveni realitate , stilul pe care il abordeaza trupa ”Virus” reprezinta un amestec de dans modern cu elemente de streetdance si dans sportiv, condimentat cu ingrediente din lumea teatrului.

Dansul modern este alcatuit din acele elemente de sincron geometrice dure, impletite cu piruete (element pe care il intalnim la mai toate stilurile de dans).

Streetdance sau “dansul de strada” propune o serie de elemente foarte “rupte“, corpul participand la acest dans cu o flexibilitate bine pusa in valoare, la un moment dat insotit de gesturi impunatoare cum ar fi: rasete, strambete, si alte stari emotionale.

Pe baza acestor stiluri de dans s-au realizat coregrafii dintre cele mai indraznete care au urmarit sa transmita un mesaj puternic publicului spectator.

 

Aparitii scenice in Bucuresti:

Balurile Bobocilor (din liceele Decebal; Aurel Vlaicu; Eminescu; Colegiul Tehnic Material Rulant) , Festivaluri ( Festivalul de Dans „Hi!School” – Palatul Copiilor, Festivalul de dans si teatru MAIART 2008 si 2009), Spectacole in Parcuri (Herastrau, Tineretului);

Aparitii scenice in Tara:

Neptun (in incinta Restaurantului “Calul Balan” ), Tg. Mures (in cadrul Concursului International de Calarie);

Aparitii TV:

PROTV (serialul UN PAS INAINTE); MTV (premiile MTV); ANTENA 1 ; National TV (in cadrul emisiunii Dany si Razvan); TVRM (in cadrul emisiuni prezentate de Oana Sarbu), Flux TV (cu ocazia sarbatorilor de iarna); etc…

 

Detalii despre instructori

Valentin Dascalu, apelat de catre prieteni si cei care il cunosc, Valy, nu este doar coregraful trupei Virus, ci si cel care a infiintat in 2004 aceasta trupa.

Nascut in Bucuresti in 1984, Valy a urmat cursurile Colegiului Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi, perioada in care si-a descoperit adevarate aptitudini pentru dans.

In prezent a absolvit Facultatea de Filosofie si Jurnalism din cadrul Universitatii Spiru Haret, iar pe viitor doreste sa se afirme si in lumea actoriei.

In anul 1999 isi infiinteaza propria trupa de break-dance si incepand cu 2001 se lanseaza in colaborari si proiecte cu diferiti solisti, soliste si trupe de muzica.

In perioada 2001–2006 a colaborat cu: Body&Soul, Giulia, Lavinia, Cristina Spatar, Bambi, Elegance, Cristi Nistor etc., pentru care a realizat o serie de coregrafii.

Ca dansator, Valy a participat alaturi de Alina Sorescu, Body & Soul, Andreea Antonescu, Cristina Spatar, Lavinia si Giulia la numeroase spactacole din Bucuresti si din tara, iar in prezent il puteti urmari la diferite emisiuni precum: O Data In Viata – TVR1, O Seara De Vis – Antena 1, si in alte diferite evenimente si videoclipuri.

Proiectul de care este insa cel mai atasat il reprezinta trupa “Virus” (2004), si nu atat prin faptul ca a infiintat aceasta trupa, ci pentru ca acolo, cum spune el de multe ori, “se gaseste familia mea”.

 

14.641 views

Review-uri (4)

 1. gosea maria laura spune:

  buna,am 14 ani si imi place foarte mult sa dansez si mias dori sa ma inscriu la o scoala de dans

 2. savu adina maria spune:

  Buna sunt Adina am 10 ani si iubesc Street-Dance-ul si as vrea sa ma inscriu

 3. denysa spune:

  imi place foarte mult street dance vreau sa intru in trupa si am 13 ani vrau sa ma inscriu

 4. Denisa spune:

  Buna , imi place foarte mult street-dance-ul si mi as dorii sa merg la o scoala de dans…am 13 ani

Review-uri (4)

Stiri
Din acelasi oras