Asociatia Clubul de Dans Sportiv FIESTA 2000

Cursuri de dans Bacau

1 review

Clubul de dans sportiv FIESTA a luat fiinţă dintr-o mare pasiune şi din dorinţa de a oferi copiilor o activitate plină de satisfacţii şi educativă în acelaşi timp. Din 1996, Clubul Fiesta a antrenat peste 2000 de copii, mulţi dintre ei frecventând ani la rând cursurile noastre. Pentru Bacău, Clubul Fiesta a fost un “deschizător de drumuri” în ceea ce priveşte dansul sportiv şi spectacolele pentru copii. Renumele său a crescut an de an, iar astăzi, a ajuns un nume de referinţă pentru băcăuani.

Clubul Fiesta este cel mai vechi club de dans din Moldova afiliat la Federaţia Română de Dans Sportiv, iniţiator şi susţinător al multor alte cluburi din regiune. De-a lungul timpului, a participat la toate competiţiile importante din ţară, la unele competiţii internaţionale şi a organizat în Bacău concursuri foarte apreciate de Federaţie.

De asemenea, clubul Fiesta este dintre puţinele cluburi din ţară care activează într-o sală proprie, construită din resursele personale ale doamnei Liliana Samoilă, antrenor principal şi preşedinta clubului, cu experienţă de 20 de ani în dansul sportiv. Datorită acestui fapt, clubul reuşeşte să ofere stabilitate şi planuri de lungă durată membrilor săi.

În paralel cu activitatea sportivă, Fiesta pune un mare accent pe partea artistică. Încă de la început s-a constituit un grup de peste 30 de dansatori care produce în fiecare an trei spectacole de scenă cu durata de peste o oră şi jumătate. În permanenţă există un număr de douăzeci de numere de spectacol pregătite şi se lucrează mereu la alte cinci-şase numere noi.

Antrenori grupe performanta: Liliana Samoila, Cristi Sava

Antrenor grupe incepatori: Alexandra Ghinea

 • Contacteaza Fiesta 2000
 • 0743-113978; 0234-588763
 • fiesta2000club@yahoo.com
 • ORAS: Bacau; ADRESA: Str. Energiei, Nr. 7

7.820 views

Review-uri (1)

 1. Valentina Vasile spune:

  HOTEL ELIZEU- Str. Elizeu, nr 11-13, Sector 1 , BUCURESTI
  Tel: 0213191734 ,0722550139
  STEFAN RESORT IMPEX SRL
  RO30035175
  Stimati Colaboratori,

  In speranta unei viitoare colaborari, va facem cunoscute tarifele noastre, dupa cum urmeaza:
  Luni – Duminica

  Cazare in Camera dubla/camera tripla –110 lei/persoana /noapte
  Tarifele sunt nete si includ : PENSIUNE COMPLETA , TVA
  si taxa hoteliera.
  Tariful se acorda pentru grupuri de minim 10 persoane.

  Va multumim si va stam la dispozitie!

Review-uri (1)

Stiri
Din acelasi oras