Cursuri de dans Craiova

Cursuri de dans in Craiova. Scoli de dans din Craiova

Clubul a început activitatea în anul 2010 , la înființare obiectivul principal fiind crearea unui sistem de dans energic si acrobatic cat mai eficient atat pentru stimularea creativitatii miscarilor specifice de breakdance cat si pentru dezvoltarea abilitatilor corporale.

detalii

CDS KATAMIS este o asociatie sportiva cu profil dans sportiv, infiintata in februarie 2007, afiliata Federatiei Romane de Dans Sportiv. Scopul clubului este de a promova dansul de societate si de a pregati sportivi pentru competitiile de dans sportiv.

Cursurile de dans sunt orientate catre persoane cu varste peste 4 ani, limita superioara nefiind impusa. Clubul isi ofera serviciile atat copiilor care doresc sa faca dans sportiv, fie acesta de placere sau de performanta, cat si persoanelor adulte care doresc sa se integreze intr-un mediu social relaxant, sau sa descopere dansul.

detalii

Clubul de Dans Sportiv Gala Dans Craiova, este afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv si Agentia Nationala pentru Sport. A fost infiintat in toamna anului 2006 si are ca obiectiv dezvoltarea dansului sportiv si a sportului pentru toti.

detalii