Cursuri de dans Constanta

Scoli dans \ Cursuri de dans Constanta

Viata este mult mai frumoasa in pasi de dans, asa ca ce ai spune daca ti-am face cunostinta cu cele mai bune scoli de dans din orasul tau? Da, si tu poti urma o scoala de dans in Constanta, daca manifesti o pasiune pentru aceasta forma de arta. Fie ca este in cautarea unor cursuri de dans pentru copii in Constanta, fie ca doresti sa te inscrii chiar tu la o scoala de dans in Constanta, platforma Scoli de dans este aici sa te indrume in a face cele mai bune alegeri! 

Revolution Dance Studio

S-D 12:00-18:00
Constanta, Str. Stefan cel Mare, nr.36-40(incinta Tomis Mall, et.2)
Detalii

BLACK SEA Dance Studio

Constanta, Str. Ilarie Voronca, nr. 6 B, et. 1 si 2(vis-a-vis de Magazinul TOMIS MALL)
Detalii

New Force of Dance

S-D 10:00-19:00
Constanta, Str. Justitiei, nr. 45 (zona Sabroso)
Detalii

TOTAL – Centru atipic de Arta & Miscare 

Constanta, Str. Calugareni, nr. 22
Detalii

Clubul de Dans Sportiv Master Dance

Constanta, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 1, et. 2 ((sala de dans nr.65) - Incinta Casei de Cultura a Sindicatelor
Detalii

Cursuri de dans in Constanta pentru toate varstele 

Orice varsta ai avea, o multime de scoli de dans din Constanta sunt aici sa te invete de la dansuri de societate si balet clasic, pana la streetdance si zumba. Urmeaza si tu cursuri de dans pentru adulti in Constanta sau inscrie-i pe cei mici la cea mai buna scoala de dans din oras! 

Cursuri de dans in Constanta, indiferent de stilul de dans preferat 

Te defineste eleganta baletului? Ai o pasiune pentru dansul sportiv sau streetdance? Vrei sa inveti dansuri populare? Crezi ca dansurile de societate iti reflecta personalitatea? Indiferent de stilul de dans preferat, in catalogul nostru vei gasi scoli de dans in Constanta care sa ti se potriveasca! 

Scoli de dans in Constanta cu instructori experimentati 

Daca doresti sa urmezi cursuri de dansuri in Constanta, afla ca vei invata pasii de dans de la instructori experimentati in domeniu, la scoli de dans care se bucura de popularitate in orasul tau. Sa nu mai vorbim despre pasiunea cu care acestia te vor provoca la performanta! 

 

Mergi in pasi de dans prin viata, urmand cele mai bune cursuri de dans in Constanta si simte ritmul muzicii asa cum nu ai mai facut-o pana acum!