Cursuri de dans Timisoara

Scoli dans \ Cursuri de dans Timisoara

„Dansul este un poem in fiecare miscare, este un cuvant”, spunea Mata Hari. Daca si tu consideri dansul cea mai frumoasa forma de arta, te invitam sa imbratisezi aceasta pasiune si sa te inscrii la cursuri de dans in Timisoara. Da, vei gasi chiar in orasul tau o multitudine de scoli de dans menite sa fructifice dorinta ta de a invata pasi de dans si de a te exprima dansand! 

Scoala de dans si balet Top Dance

Timisoara, Aleea Fc. Ripensia, nr. 33
Detalii

Club de Dans „DanceSpirit” 

Timisoara, Str. Cuvin, nr.2, et.1 (colt cu Strada Pestalozzi JH)
Detalii

MirtysDance

Timisoara, Str. Campina, nr. 73
Detalii

Clubul de dans sportiv Magnum Team

Timisoara, Str. Divizia 9 Cavalerie, nr. 21a
Detalii

Cursuri de dans in Timisoara pentru copii si adulti 

Fie ca doresti sa-ti inscrii copilul la o scoala de dans si esti in cautarea unor cursuri de dans pentru copii in Timisoara, fie ca doresti sa te inscrii chiar tu la cursuri de dans pentru adulti in Timisoara, avem vesti bune pentru tine: exista numeroase scoli de dans potrivite pentru fiecare categorie de varsta! 

Cursuri de dans in Timisoara pentru incepatori si avansati 

Esti incepator si nu cunosti pasii de dans sau, dimpotriva, deja cunosti cateva coreografii si doresti sa-ti imbunatatesti calitatile de dansator? Iti propunem un catalog complet de cursuri de dans in Timisoara, unde vei putea dansa in voie, indiferent de nivelul de pregatire. Exista chiar si scoli de dansuri in Timisoara care predau cursuri chiar si pentru grupe de dansatori de performanta! 

Scoli de dans in Timisoara, indiferent de stilul de dans 

Cochetezi cu dansul sportiv si ti-ar placea sa inveti sa dansezi samba, rumba sau passo doble? Sau iti plac dansurile de societate si eleganta din jurul acestora? Sau mai degraba preferi sa dansezi in pasi de dans latino, la cursuri de salsa si merengue? Indiferent de preferintele tale in materie de stiluri de dans, te poti inscrie la cursuri de dans in Timisoara si poti practica dansul preferat. 

 

Esti gata sa descoperi cele mai bune scoli de dans din orasul tau si sa dai frau liber dansatorului ce zace in interior? Inscrie-te chiar acum la cursuri de dans in Timisoara!