Cursuri de dans Galati

Cursuri de dans Galati. Scoli de dans Galati

Scopul școlii Balletistique Art, este acela de a promova în rândul copiilor, tinerilor și nu numai, cultura dansului clasic. Școala cuprinde programe de balet în funcție de categoriile de vârstă și sprijină elevii care doresc să se îndrepte către o carieră în acest domeniu.

detalii

Ce veti invata la cursurile de dans popular ?

Incepatori : Hora, sarba, hora in doi, hora in doua parti, batuta moldoveneasca, studenteasca, brasoveanca, perinita, etc.

detalii

Centrul de Dans Galati  organizeaza:

– Cursuri de dans pentru adulti;

– Cursuri de dans pentru copii;

detalii

Cursurile de dans reprezinta o activitate complexa prin care copiii consuma energia, dobandesc o tinuta corecta si eleganta si isi modeleaza personalitatea.

Fie ca doriti performanta in dansul sportiv sau o activitate extrascolara, antrenorii atestati Azurdancestudio vor indruma primii pasi de dans ai copilului dumneavoastra spre rezultate spectaculoase.

detalii

In cadrul Casei de Cultura a Sindicatelor-Galati, acum 40 de ani s-a infiintat un ansamblu de copii si tineri denumit ESTRADA COPIILOR. In cadrul acestuia au fost multi artisti cunoscuti astazi din domeniul artistic.

detalii

Clubul Eva Dance iti pune la dispozitie o varietate dansuri din care poti alege, de la dansuri de societate, cu care poti impresiona la un eveniment extravagant, dansuri latino, pana la street dance si cursuri de dans de club, cele mai intalnite si populare stiluri de dans ale prezentului.

detalii

Scoala de dans Corazon Latino a fost lansata oficial in noiembrie 2003 odata cu noua serie a emisiunii MTV Super Latino – Club Nemo – Bucuresti.

Cursuri de dans in: Bucuresti, Galati, Iasi

 

Oferta scolii de dans

Cursuri de dans: salsa, bachata, merengue, rueda de casino, tango argentinian, dansuri populare romanesti, dansuri sincron.

Pentru nunta voastra: valsul mirilor.

Show-uri: petreceri, evenimente diverse.

detalii

Beija-Flor are deja la dispozitie patru sali in Galati. Prima este la Casa de Cultura a Sindicatelor (pentru copii-incepatori), a doua – sala „Ateneu” din cadrul Casei de Cultura a Sindicatelor Galati pentru grupele de adulti, a treia – la Colegiul National „Vasile Alecsandri” (pentru avansati), iar a patra la sala de sport a Liceului 10 – „Elena Doamna”.

Sunt asteptati acolo galatenii, de toate varstele, care impartasesc pasiunea pentru dansurile agreate de Federatia Internationala: cele din sectiunea standard (vals lent, vals vienez, tangou, quick-step si slow-fox) si din sectiunea latino (cha-cha-cha, rumba, samba, jive, passo doble).

detalii

Clubul de dans sportiv Fantezia este un club de dans din Galati, organizatorul competitiei de dans sportiv Cupa Galati. Fantezia colaboreaza sub diverse forme cu alte structuri sportive similare din Galati.

Dansatorii sunt diferentiati pe clase, in functie de nivelul de pregatire si performanta, incepand cu cel mai mic nivel, clasa Hobby , pana la clasa S (internationala) respectiv H, E, D, C, B, A ,S.  Sportivii sunt grupati pe sapte categorii de varsta, astfel: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani, peste 35 ani.

detalii