Azurdancestudio

Scoli dans \ Cursuri de dans Galati \ Azurdancestudio

Telefon si adresa Azurdancestudio

Servicii Azurdancestudio

Descriere

Prin adoptarea unei abordari variate si adaptate la cerintele fiecarei categorii de varsta, Azurdancestudio isi propune sa ofere o experienta de dans de inalta calitate si sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a tuturor cursantilor sai.

Structura activitatii scolii este diversificata, cuprinzand cursuri de dans oriental pentru incepatori, atat pentru copii, cat si pentru adulti, cursuri de dans destinate copiilor. Aceste cursuri reprezinta o experienta complexa, oferindu-le acestora oportunitatea de a-si canaliza energia, de a dobandi o postura corecta si eleganta, si de a-si contura personalitatea.

 

 

Indiferent daca se urmareste performanta in dansul sportiv sau doar o activitate extrascolara, antrenorii atestati de la Azurdancestudio ii vor ghida pe cei mici in primii pasi ai lor in dans, conducandu-i catre rezultate spectaculoase.

Cursurile de dans pentru copii incep inca de la varsta de 4-5 ani, acoperind diverse stiluri precum balet, dans contemporan, dans modern, dans oriental, hip-hop si streetdance.
Pe de alta parte, scoala ofera si cursuri de dans pentru adulti, fie in scop recreativ, fie ca modalitate de atingere a performantei.

Azurdancestudio ofera, in plus, cursuri specializate pentru dansul de nunta si pune la dispozitie un ansamblu de dansatori profesionisti, contribuind astfel la crearea unei atmosfere festive si animand evenimentele tale.

Mai mult

Cum ajungem la Azurdancestudio

Navigheaza catre locatie

Club de Dans Sportiv Phoenix

Galati, Str. Oltului, nr.19
Detalii

Scoala de dans Tăbuş

Galati, Str. Brailei nr. 158A
Detalii

Club de dans sportiv Beija-Flor

Galati, str. Brailei nr. 165 bl. A3 etaj
Detalii