Club Dance Planet

Cursuri de dans Iasi

3 review-uri

Cursurile AC.DANCEPLANET.RO cuprind dansuri latino (Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa), dansuri standard (Vals lent, Tango, Vals vienez, Quick step).

Cursurile organizate de AC.DANCEPLANET.RO si destinate copiilor sunt structurate in primul rand pe grupe de varsta, in asa fel incat copilul sa se integreze usor intr-un mediu nou.

AC.DANCEPLANET.RO a fost infiintata de Manole Razvan in anul 2003 si a devenit membru al Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S) chiar in acelasi an.

In fiecare an clubul participa la aproximativ 15-20 de competitii majore pe plan national.

 

Instructori: RAZVAN MANOLE si OLGA NEGODUICO

„Eu activez ca dansator de 13 ani, dintre care ultimii trei am avut-o drept partenera de dans pe Olga Negoduico. Impreuna avem la activ numeroase premii. Am fost, in 2001, campion national la dans sportiv si vicecampion mai multi ani la rind.

In anul 2007 am ocupat locul II la Cupa Romaniei la sectiunea Latino.

In anul 2008, eu si Olga am ocupat locul II la Cupa Romaniei la dans sportiv.

Anul 2009 a inceput foarte bine, clubul obtinand titlurile de campioni si vice-campioni nationali la CAMPIONATUL NATIONAL DE DANS SPORTIV organizat la Oradea.

Daca din postura de antrenori am avut succes, am reusit rezultate si in plan sportiv concurind la categoria de virsta 19-35 ani sectiunea Latino-americane, unde a, luat medaliile de argint si dreptul a reprezenta Romania la Campionatul European din Germania (aprilie) si la Campionatul Mondial din Slovenia (noiembrie). Pentru Danceplanet.ro performantele nu s-au incheiat aici in conditiile in care si alte perechi au prins finalele si au terminat pe pozitii importante in clasamente.”

 

 

16.272 views

Review-uri (3)

 1. raluca spune:

  cat este pretul pe o luna?

 2. Sarina spune:

  Eu fac dans la acel club, iar din câte știu prețul pe o luna este de 130 de lei! Apropo… Acel club de dans este din Iași… Tu din ce oraș ești? Poate îți pot recomanda un club de dans din orașul din care ești tu!

 3. valentina spune:

  cursurile de bale clasic se fac dupa tehnica de Royal cademy??
  scoala asta este in Iasi?
  cine stie sa-mi zica o scoala de balet clasic din suceava?
  mersi.

Review-uri (3)

Stiri
Din acelasi oras