Clubul Sportiv Dance Art

Cursuri de dans Targu Mures

4 review-uri

Asociatia Clubul Sportiv “Dance Art” Targu Mures sprijina, organizeaza si coordoneaza activitati de dans sportiv de masa si de performanta pentru toate categoriile de varsta. Clubul a fost infiintat in anul 1999 de catre sotii Somodi Marton Janos si Katalin, antrenori si arbitri de dans sportiv.

Dans pentru toti

Dans de societate (curs pentru incepatori)

Cuprinde dansurile cele mai cunoscute. Cursul va incepe cu invatarea pasilor de baza si pe parcurs veti invata pasi mai complicati si combinatii de figuri in urmatoarele dansuri: vals vienez, tango, foxtrot, samba, lambada, rumba, rock and roll, twist, polca si multe altele.

Initiere in dans sportiv

La acest curs pot participa cei care au trecut printr-un curs de incepatori. Aici se vor invata pasii si combinatiile de baza ale dansurilor Standard (vals lent, tango, vals vienez, quick-step, slow fox) si Latino-americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive). 

Intermediari

Cursul este deschis acelora care au insusit pasii si combinatiile de baza ale dansului sportiv si au trecut examenul de selectie. Cei care urmeazi acest curs vor avea posibilitatea si participe la concursuri organizate pentru incepatori – “Hobby”.

Performanta

Pentru a ajunge in grupa de “Performanti” trebuie sa ai rezultate bune la concursurile pentru incepatori, sa fii ambitios

Dans Modern: hip-hop, jazz, modern stiles

Dansul pentru ocazii speciale: Clubul ofera pregatire pentru nunti, receptii, spectacole, balul bobocilor si alte ocazii speciale.

Alte cursuri: Aerobic (Pilates, Step Aerobic, Aerobic), Capoera


Detalii suplimentare: Programul cursurilor | Galerie foto


Contact:

Adresa clubului:  str. Liviu Rebreanu Nr. 29a, Tg-Mures

Tel: +40 745-591-244 (Somodi Katalin) +40 744-566-995 (Somodi Marton)

email: contact@danceart.ro; skatalin@danceart.ro; smarton@danceart.ro


Sursa: www.danceart.ro

18.442 views

Review-uri (4)

 1. Sanda spune:

  Buna – ziua,
  As dori sa mi înscriu la dans ptr începători fetița de 3 ani si băiatul de 9 ani.
  Dacă este posibil as vrea sa ne raspundeti pe adresa email sau la tel 0726275333

 2. Georgiana spune:

  Buna ziua ! Ma numesc Georgiana am 13 ani si asi vrea sa ma inscriu intr-un club de dansuri de societate in caz ca ma puteti ajuta va rog contactatima pe email sau la telefon 0748648505

 3. RUS ALEXANDRA MARIA spune:

  Buna seara. Ma numesc Alexandra am 10 ani si as dori daca se poate si aveti un baietel de varsta apropiata ca si partener sa ma inscriu la scoala dvs. Daca aveti un raspuns pt mine va rog sa-mi raspundeti pe email. Mentionez ca am la activ 5 ani de balet. Multumesc anticipat .

 4. Todoran Lacramioara spune:

  As dori daca se poate sa -mi spuneti care este varsta maxima pentru aputea participa la orele de dansuri la dv.Va multumesc.

Review-uri (4)

Stiri
Din acelasi oras