Forever Dance

Cursuri de dans Sibiu

Scrie review

Scoala de dans Forever Dance Sibiu organizeaza cursuri de dans pentru: copii, tineret, adulti / incepatori, avansati / incepatori, avansati, performanta:

Antrenamente de grup

Antrenamentele de grup se organizeaza pentru copii, adulti si pe nivele ( incepatori, avansati, performanta) la una din cele doua sali deschise in oras de clubul Forever Dance. Trecerea de la o grupa la alta se face de catre instructorul/antrenorul dumneavoastra. Nu exista perioada limitata a cursului, elevii putand opta pentru un nivel social, de intretinere, sau de performanta.

Antrenamente individuale

O persoana sau o pereche lucreaza cu un singur instructor/antrenor Forever Dance. Grad ridicat de personalizare si randament a antrenamentului, instructorul fiind in masura sa observe perechea tot timpul si sa discute mai in amanunt diferite aspecte ale lectiei. Perfect pentru invatarea dansului miresei si dansului de performanta.

Antrenamente speciale

Forever Dance are diverse colaborari cu scoli, gradinite, persoane private, diverse firme, la sediul carora instructorii nostri isi defasoara activiatea. Daca va ganditi sa aduceti dansul sportiv intr-o unitate de invatamant de orice fel, Forever Dance va sta la dispozitie cu informatiile necesare.

Show-uri

Forever Dance a participat si participa la diferite organizari, manifestari


Antrenori / Instructori: Alexandra Paunescu, Catalin Radulescu / Berghean Ovidiu, Pavel Daniel


Detalii suplimentare: Membri | Galerie foto


Contact

Telefon: 0721.26 40 44 / 0724.04 24 56


Sursa: www.foreverdance.ro

18.965 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras