Clubul de dans sportiv Magnum Team

Scoli dans \ Cursuri de dans Timisoara \ Clubul de dans sportiv Magnum Team

Telefon si adresa Clubul de dans sportiv Magnum Team

Servicii Clubul de dans sportiv Magnum Team

Descriere

Cursurile de dans sportiv sunt organizate in functie de doua categorii:

  1. pentru copii.
  2. pentru tineri si adulti.

Cursuri pentru copii:

Acestea sunt structurate luand in considerare doua criterii principale: varsta si nivelul de pregatire. Prin urmare, se disting urmatoarele categorii de cursuri:

  • Curs incepatori: Aici se pun bazele pregatirii in domeniu, acoperind primii pasi, corectarea pozitiei corpului si a picioarelor, precum si intelegerea muzicii si ritmului specific fiecarui dans.
  • grupa intermediari: Aceste grupuri sunt formate din copii care au demonstrat ca au parcurs faza initiala a pregatirii. Este o etapa intermediara intre incepatori si performanta, in care se invata mai multe dansuri, pasi mai avansati si coregrafii complexe.
  • grupa avansati: Aceasta reprezinta grupa de performanta a clubului, cu o pregatire mult mai intensa, incluzand cunoasterea celor zece dansuri si participarea la concursuri nationale si internationale.

Cursuri pentru tineri si adulti:

Aceste cursuri sunt destinate persoanelor cu varsta peste 16 ani, fiind atragatoare, captivante si extrem de utile pentru cei care doresc sa depaseasca inhibitiile si prejudecatile. Participantii sunt pregatiti pentru dansuri europene si latino-americane, iar cei cu inclinatii pot alege sa se orienteze catre partea competitionala a dansului.

Ca un club dedicat exclusiv dansului sportiv, misiunea noastra este sa facem acest fenomen cunoscut si accesibil unui numar cat mai mare de oameni. De la inceput, MAGNUM Team si-a propus sa ofere o alternativa corecta pentru toti, de la cei incepatori pana la avansati, respectand valorile, performanta si dorinta fiecarui sportiv.

In aceasta directie, dorim sa va prezentam gama variata de dansuri din domeniul dansului sportiv. Acesta este impartit in doua sectiuni:

  • Sectiunea dansurilor standard (asociate cu dansurile de societate in limbajul popular), care include vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quickstep.
  • Sectiunea dansurilor latino-americane, care cuprinde samba, cha-cha-cha, rumba, passo doble si jive.
Mai mult

Cum ajungi la Clubul de dans sportiv Magnum Team

Navigheaza catre locatie

Scoala de dans si balet Top Dance

Timisoara, Aleea Fc. Ripensia, nr. 33
Detalii

Club de Dans „DanceSpirit” 

Timisoara, Str. Cuvin, nr.2, et.1 (colt cu Strada Pestalozzi JH)
Detalii

MirtysDance

Timisoara, Str. Campina, nr. 73
Detalii