Clubul de dans Passo Doble

Cursuri de dans Brasov

1 review

Clubul de dans pentru amatori „Passo-Doble” a fost infiintat in anul 1994 de prof. Stela Stincel, fiind unul dintre primele cluburi de dans particulare din Romania. De atunci sute de copii, adolescenti si adulti au fost initiati in tainele dansului.

Dansuri predate la Passo Doble

Latino: Samba, Rumba, Passo Doble, Jive, Cha-cha

Standard: Vals Lent, Vals Vienez, Slow Fox si Quick Step

Altele: Merenque, Bachata, Salsa, Zorba, Brasoveanca, Hora si multe altele

Passo Doble sustine si cursuri de dans pentru nunta, dar si show-uri de dans pentru evenimente

 

  • Contacteaza Passo Doble
  • 0728277888
  • www.passodoblebrasov.ro
  • office@passodoblebrasov.ro
  • ORASUL: Brasov; ADRESA: Aleea Mercur, nr.10, Brasov

 

Marea familie Passo-Doble este formata din copii incepand cu varsta de 3 ani, elevi, studenti si adulti, fiind amisi si cei cu mai putin talent sau ureche muzicala.

Clubul de dans Passo-Doble participa activ la viata artistica a orasului Brasov. Am fost prezenti cu formatiile de dans de Ziua Copiilor, aniversarile prilejuite de sarbariile Brasovului, „Comemorarea a 770 ani de atestare a orasului Brasov” sau participarea cu partea coregrafica la concertul Orchestrei Simfonice Brasov, fiind doar o parte din evenimentele importante la care am fost aplaudati de o multime de oameni prezenti in Piata Sfatului din Brasov.

Totodata dansatorii clubului au participat si vor participa cu demonstratii de dans la televiziunile locale precum RTT sau TVS.

In fiecare an, stradaniile cursantiilor sunt rasplatite cu doua serbari: Sarbatoarea Craciunului si Absolvirea, acordandu-se si diplome care sa ateste incheierea unui an de pregatiri.

7.965 views

Review-uri (1)

  1. Lolita spune:

    Daca ar avea toti talentul lui Vasiliu… ar merita sa deschida cursuri de dansuri dar asa pe la 50 ani. Sa se vada experienta si Talent. dar asa….mmmmmmmm

Review-uri (1)

Stiri
Din acelasi oras