New School & Old School

Cursuri de dans Brasov

9 review-uri

New School & Old School – s-a infiintat in septembrie 2011 la initiativa lui Pantea Radu Madalin din dorinta de a promova breakdance-ul si streetdance-ul in adevaratul sens, in randul tinerilor brasoveni, de a descoperii talente si de a face performanta. Asa cum sugereaza si numele scolii noastre, oricine are inclinatie spre acesta forma de dans urban poate invata fundamentul miscarii de BREAKDANCE de la Old school spre New school precum si alte stiluri (POPPING, LOCKING, TUTTING, COREGRAFIE SCENICA, STREETDANCE).

New School & Old School este SINGURA SCOALA de BREAKDANCE si STREEDANCE din Brasov cu FORME LEGALE, care poate sustine examene, ofera DIPLOMA de dansator, astfel scoala noastra iti ofera posibilitatea de a-ti forma propriul tau CREW si de a participa la diverse evenimente: boncursuri (Battle-uri), baluri si la diferite evenimente organizate in cadrul Brasovului.

New School & Old School are la dispozitie una din cele mai bune sali de dans din Brasov, amplasata intr-o zona centrala, foarte spatioasa, dotata cu oglinzi, parchet laminat, baie, vestiar, sistem de boxe surround, parcare, toate acestea pentru a desfasura un curs de calitate.

Dansuri predate: Streetdance si Breakdance
 

 

 

Preturi cursuri de dans:

1) O sedinta pe saptamana/ 40 ron /luna

2) 2 Sedinte pe saptamana/ 60 ron / luna

3) Participarea la toate sedintele ce se sustin in cadrul scolii/ 100 ron / luna

4) La fiecare prieten, adus platesti cu 15 lei  mai putin pe luna urmatoare pentru oricare din pachetele de mai sus

5) Iar in acesta vara te bucuri de o super oferta daca ai adus 2 prieteni ai gratuita luna urmatoare !!!

 

Detalii despre instructor

Pantea Radu  Madalin: A inceput prin a practica breakdance-ul in 2001 pornind de la „Bankpost” unde se antrena alaturi de alti bboy de la acea vreme care faceau parte din diferite crew-uri: Energy Crew, Freestyle Crew, Efecte Speciale, Trial Crew, Droopy Dee. Pana in 2003 a fost alaturi de membrii primei sale trupe „M-track”.

Dupa o pauza de 1 un an de zile, impreuna cu Grigore Andrei si Mihalache Adrian au infiintat trupa „G-force Crew” fiind mentori pentru urmatorii membrii: B-girl Patricia (shok crew), B-boy George (g-force crew), B-boy Mitza si Skeala.

Alaturi de G-force Crew, B-boy Radu a evoluat, participand la numeroase concursuri, spectacole si actiuni de voluntariat. Din 2006 incepe sa predea cursuri de breakdance la D.O Security gym si sa acorde mai mult interes streetdance-ului. In 2008 incepe sa predea cursuri de streetdance si breakdance la scoala de dans „Style Dance School”.

In 2010 B-boy Radu se retrage din G-force Crew si se antreneaza o perioada de timp alaturi de NextLevel Crew, in prezent evoluand alaturi de colegii lui de trupa Oneway Crew.

 

12.870 views

Review-uri (9)

 1. Cocoras Maria Carmen spune:

  Buna ziua as dori un numar de telefon! Daca mai este acest curs. Multumesc!

 2. Mihalschi spune:

  as dori si eu la fel un nr de tel sa aflu si mai multe informatii in legatura cu plasamentul salii si cu orele de antrenament

 3. DAnceTime spune:

  vrem si noi o colaborare/parteneriat.

 4. Pantea Radu spune:

  Pt orice detalii in legatura cu cursurile noastre de Street Dance si Breakdance 0744167872

 5. Handrea Denisa spune:

  De ce ce varste primiti copii?

 6. Pantea Radu spune:

  Numar de contact Scolii de Dans New School & Old School este: 0730 942 028

Review-uri (9)

Stiri
Din acelasi oras