Sexy fitness in sala de dans

Scoli dans \ Blog \ Sexy fitness in sala de dans

Nu stiu cati ati auzit de Sexy Fitness. Il putem numi ”curent”, il putem numi ”tendinta”, insa oricum ar fi, este vorba despre un curent in tendinta. Si ca orice tendinta, soseste din America si se pare ca face furori si prin salile de fitness ale batranului continent.

Ce este sexy fitness?

Este clar ca e sexy, este clar ca mai este si fitness. Dar cum ramane cu sala de dans? Dupa cum deduceti, este vorba despre o imbinare de activitati fizice si sport, cu rolul de ”tratare” a anumitor zone problematice ale corpului. Obiectivul insa, dincolo de pastrarea formei fizice, este de imbunatatire a capacitatii voastre de a seduce.

Cu toate ca nimeni inca nu a constatat ca ar fi interzisa practicarea acestui gen de fitness de catre barbati, putem deduce cu usurinta ca este o activitate dedicata in special sexului frumos. Ca doar seductia, senzualitatea si erotismul sunt arme in exclusivitate feminine. Intr-un cuvant, Sexy Fitness-ul este un sport care va ajuta in acelasi timp sa transpirati, sa consumati calorii si mai ales, sa va descoperiti erotismul, pe acorduri muzicale, in sala de dans.

Cum sa fiti senzuale cu Sexy Fitness?

Fara sa va lasati innebuniti la propriu de cursurile de Sexy Fitness, va dau posibilitatea sa parcurgeti macar cu mintea si privirea, cateva dintre activitatile mai mult sau mai putin sportive. Va invit intr-o aventura imaginara, pentru descoperirea senzualitatii, ce mocneste nevazuta, in fiecare dintre voi.

Gym Tantra

Dintre toate disciplinele de Sexy Fitness, Gym Tantra este unica ce se adreseaza perechilor. Locul de desfasurare nu este nici sala de dans, nici cea de fitness, ci piscina. Ajutati de elementul acvatic, veti putea sa va lucrati intregul corp in deplina armonie, fara sa exercitati o presiune suplimentara pe articulatii. Rolul lectiilor de Gym Tantra este de imbunatatire a mobilitatii, acestea contribuind totodata la regasirea ”scanteii” alaturi de propriul partener.

Cardio Striptease

Programul de antrenament cuprinde o serie de exercitii de gimnastica aerobica. Executarea acestora are drept scop arderea tesutului adipos in exces, localizat cu precadere la nivelul feselor, coapselor si abdomenului. Miscarile intuitive, ghidate doar de ritmurile muzicii, sunt recomandate oricarei femei, indiferent de varsta, silueta sau de abilitatile fizice.

Fit Lap Dance

Sex appeal, sudoare, senzualitate, forma fizica sunt tot ce veti obtine cu o disciplina complet inovativa. Fara sa aiba ceva in comun cu vulgaritatea, Fit Lap Dance este rezultatul imbinarii perfecte intre aerobic si dans. Exercitiile au ca baza de antrenament bara de Lap Dance, iar ca accesorii obligatorii, o pereche de pantofi sau de sandale cu platforma, pentru o tinuta cat mai provocatoare.

Bellydance

Cunoscut ca ”dansul din buric”, Bellydance este un dans provenient din Orientul Mijlociu. Practicat indeosebi in tarile arabe, este recunoscut drept unul dintre cele mai senzuale dansuri. Coregrafia de baza se concentreaza in jurul miscarii bazinului si a coapselor, insa contrar aparentelor, este un dans care lucreaza eficient toate partile corpului.

Pe langa avantajele estetice, ajutand la lucrarea muschilor abdominali, ai spatelui, la imbunatatirea flexibilitatii si a tonusului, fiecare dintre disciplinele de Sexy Fitness sunt activitati complexe, ce participa la ameliorarea posturii, a tinutei corporale si nu in ultimul rand, la descoperirea farmecului personal.

Daca vreti sa va pastrati partenerii cat mai aproape sau nu stiti cum sa le atrageti atentia si interesul, nu mai stati pe ganduri. Dati startul cautarilor unei scoli de dans, sali de fitness ori pur si simplu, urmariti cursurile de dans online care populeaza mediul virtual.

Data articol: noiembrie 8, 2013