Sibiu Dance Studio

Cursuri de dans Sibiu

1 review

Predam: samba, cha cha cha, rumba, passo-doble, jive, vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quickstep, salsa, merengue, bachata, cuban cha cha, rumba si tango argentinian

Oferim cursui de dans pentru: copii, adulti, corporatii, miri, gradinite

Fan Dance Club a luat nastere in anul 1991 sub mana maestrului Ioan Corneliu VASILIU, care a format unul dintre primele cluburi de dans sportiv din Romania fiind membru fondator al Federatiei Romane de Dans Sportiv ( F.R.D.S. ) si vicepresedinte al acesteia in perioada 1991-1994. In 2003, dupa o frumoasa activitate competitionala perechiile de performanta si-au inceput cariera de antrenori. Asadar, Mircea Gavrila si Ioana Mihalcea au preluat pregatirea perechiilor la Brasov iar Mihai Adrian Neagoe aduce la Sibiu dansul sportiv de performanta sub marca Fan Dance Club.

In timp s-au deschis filiale si in alte orase din tara dar toti ne unim sub un singur nume: ACADEMIA DE DANS.

Si asa incepe istoria dansului la SIBIU DANCE STUDIO

Cu multe pasiune si devotament, am inceput cursurile de dans sportiv si dansuri caraibice. Incet, incet lumea s-a adunat in sala unii pentru distractie, altii pentru performanta.

Pe langa faptul ca am reusit sa aducem dansul sportiv de calitate in Sibiu ne mandrim si cu perechile de performanta care au participat la concursuri nationale si intenationale. In 2007 am avut placerea de a concura la IDF 5nd World Championship and Europen Championship of Modern Dance Sports unde perechea Constantin Rodean- Ana Dorina Cretu obtin locul 1 la categoria Caribbean/Latin Show si impreuna cu alte 2 perechi au obtinut locul 3 la categoria Caribbean/Latin Show Small Group Adults.

In anul 2005 am fost invitati la un schimb de experienta pentru tineret de organizatia Culture Club Achna Forest din Cipru. Pana in prezent am reusit sa onoram invitatiile din fiecare an reprezentand Romania cu showuri de dans excelente.

 

In 2010 am organizat primul concurs national de dans sportiv, CUPA HERMANNSTADT iar in 2012, pe langa editia a 2-a a CUPEI HERMANNSTADT, am reusit sa organizam, impreuna cu cei de la Brasov, CAMPIONATUL NATIONAL DE DANS SPORTIV.

In gradinitele si scolile generale din Sibiu am dezvoltat un program atractiv bazat pe jocuri de miscare, orientare spatio-temporala si atentie. Acest program consta in principal in educarea calitatilor motrice, a deprinderilor utilitar aplicative, a atentiei si socializarea in randul copiilor.

Din 2011 am demarat un proiect educational in gradinite si scoli “ DANSEZ PENTRU SCOALA MEA” care se finalizeaza cu un concurs intre perechiile cele mai bune din fiecare gradinita/scoala. Obiectivul principal al acestui proiect este dezvoltarea fizica armonioasa, a personalitatii copiilor si integrarea sociala prin intermediul DANSULUI.

 

11.892 views

Review-uri (1)

  1. Mădălina Bîtcă spune:

    Buna ziua!

    Numele meu este Madalina Bîtcă.
    Doresc sa stiu ce cursuri de dans organizati pentru adulti, nivelul incepatori, cand incepe următoarea grupa si un pret/luna.Multumesc!

Review-uri (1)

Stiri
Din acelasi oras