BLACK SEA Dance Studio

Scoli dans \ Cursuri de dans Constanta \ BLACK SEA Dance Studio

Telefon si adresa BLACK SEA Dance Studio

Servicii BLACK SEA Dance Studio

Descriere

La BLACK SEA Dance Studio, se face o integrare armonioasa intre sport si arta dansului, facand aceasta scoala o optiune excelenta pentru copii. Activitatea scolii se axeaza atat pe dans ca forma recreativa pentru copii, tineri si adulti, cat si pe aspectul de performanta al acestui sport.

Cursurile de dans, balet, gimnastică ritmica si aerobic de la BLACK SEA Dance Studio sunt deschise tuturor copiilor, indiferent daca au sau nu descoperit un talent special. Copiii au ritmul in sange si, daca ii inscrieti de timpuriu, vor invata cu usurinta pasii si vor incepe sa indrageasca dansul.

Gradul de dificultate al antrenamentelor este adaptat varstei copiilor si nivelului lor de pregatire. Incepand de la varsta de 2 ani, cei mici pot dansa alaturi de parinti in cadrul grupului special Mommy&Me Dance, iar de la varsta de 4 ani sunt asteptati in diverse grupe de dans, balet, gimnastica ritmica si aerobic.

Chiar si de la nivelul grupelor de incepatori, toti cei care doresc sa danseze beneficiaza de cele mai bune informatii, prezentate intr-un mod accesibil si prietenos, adaptat tuturor varstelor incepand de la 4 ani în sus.

Daca doriti sa impresionati invitatii cu un dans al mirilor plin de emotie si naturalete, BLACK SEA Dance Studio pune la dispozitie instructori cu experienta, sali de dans elegante si coregrafii adaptate personalitatii voastre.

Mai mult

Cum ajungi la BLACK SEA Dance Studio

Navigheaza catre locatie

Revolution Dance Studio

Constanta, Str. Stefan cel Mare, nr.36-40(incinta Tomis Mall, et.2)
Detalii

New Force of Dance

Constanta, Str. Justitiei, nr. 45 (zona Sabroso)
Detalii

TOTAL – Centru atipic de Arta & Miscare 

Constanta, Str. Calugareni, nr. 22
Detalii

Clubul de Dans Sportiv Master Dance

Constanta, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 1, et. 2 ((sala de dans nr.65) - Incinta Casei de Cultura a Sindicatelor
Detalii