New Force of Dance

Cursuri de dans Constanta

4 review-uri

New Force of Dance (Constanta) ofera cursuri de street dance. Printre cele mai cunoscute stiluri: hip hop, break dance, popping, lyrics, krump etc. Pentru cei care au un eveniment deosebit in viata lor cum ar fi nunta, aniversari, spectacole, petreceri, lansari si vor sa isi arate pasiunea pentru dans va asteptam cu drag.


Oferta de cursuri de dans

Cursuri pentru copii

Aceste cursuri sunt structurate pe categorii de varsta si performante, astfel incat copilul sa faca fata miscarilor sis a se obisnuiasca mai usor cu noul mediu.


Cursuri de dans pentru nunta

De cele mai multe ori 4 maxim 6 sedinte sunt de ajuns pentru a deprinde miscarile si a se descurca perechea pe ringul de dans. Din experineta instructorilor New Force of Dance totul depinde insa de pereche. Piesele pot fi alese de miri iar noi venim cu coregrafia.

Va putem oferii si grupuri de dansatori care sa evolueze la evenimentul dumneavoastra .

Este vorba de  dansatori, cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale, care pot adapta un  programde dans in functie de specificul evenimentului.


Lectii particulare

La acest tip de lectii persoana respectiva are avantajul ca poate lucra orice stil doreste iar in fuctie de nivelul cursantului instructorul decide de cate sedinte e nevoie pana la atingerea nivelui la care se hotaraste sa se ajunga. Un alt avantaj este ca programul acestor tipuri de lectii se face de comun accord intre instructor si cursant iar lectiile pot fi tinute fie intr-o sala de sport fie la domiciluiu cursantului daca se ajunge la concluzia ca exista suficient spatiu pentru practicarea orelor.


Show-uri

Cine vrea sa transforme o petrecere sau un eveniment in ceva inedit New Force of Dance va poate pune la dispozitie echipe de dansatori care vor da o nota aparte petrecerii sau evenimentului dumneavoastra.


Preturi cursuri de dans

Abonament simplu (2sedinte/saptamana) 50 Ron

Abonament plus (3sedinte/saptamana) 70 Ron

Abonament full (4 sedinte/saptamana) 90 Ron


Lectii Particulare

1sed./1h/1pers – 30Ron(nu include sala)


Nunta

4 sedinte 250 Ron

6 sedinte 300 Ron


Reprezentatii dansatori. Nu putem aplica un pret exact deoarece aici implica numar de dansatori, durata evenimentului sau a show-ului si distanta pana la locul evenimentului .De aceea la sectiunea contact avem toate datele disponibile pentru astfel de situatii.


Preturile includ TVA. Abonamentele lunare se achita integral la inceputul cursului.


CONTACT:

Scoala “Anghel Saligny” Constanta zona K4-5 Str.Aleea Narciselor nr.2 Constanta

Tel.: 0723.620895 sau 0767.461139

E-mail:  mr_lyon_2003@yahoo.com

Site : www.newforceofdance.com

25.180 views

Review-uri (4)

 1. Cretzu spune:

  the beeessstttt

 2. AldutsSs spune:

  Cei mai buni! <333

 3. Gratssi` spune:

  Cei` mai cei !:x. Noi suntem b-).
  Nfd.istii` !:X.
  Va iubesq`>:D<

 4. ♫.д.Ð.®.¥.д.η.♫ spune:

  Buna …eu sunt Adryan . am 17 ani si caut de mult o trupa de dans(hip-hop) . Am facut cu un an in urma 5 luni de cursuri …. ma descurc foarte bine in urmatoarele stiluri de dans:- dubstep,tectonik dance, popping , Si cate putin din (C-walk, tutting,Jump Stye) …daca ma puteti ajuta ma puteti cauta pe id: ad.rian0 (yahoo messenger) Multumesc :)

Review-uri (4)

Stiri
Din acelasi oras