Revolution Dance Studio

Cursuri de dans Constanta

3 review-uri

Cea mai noua scoala de dans din Constanta te provoaca la performanta. Alatura-te noua daca doresti sa evoluezi in Hip-Hop, Breakdance sau in Coregrafie cu trupa.

 

Dansurile predate

Hip Hop (Locking, Popping, House, Dancehall, Breakdance)
Zumba

 

Instructori

Silviu a participat la numeroase concursuri, spectacole si work-shopuri, astfel ajungând în 2011 la Urban Dance Camp (cea mai renumita tabara de dans) având oportunitatea de a lucra cu cei mai buni coregrafi din întreaga lume. In anul 2012 a castigat locul 1 atat pe faza judeteana cat si pe cea nationala la concursul national “Cupa Liceelor la Streetdance”.
Vlad, ambitios si optimist doreste sa ajunga cat mai sus invatand si exceland pe zi ce trece: “Urmeaza-ti visul, dar nu uita sa te si distrezi!”
Pentru Corina, dansul este “o forma prin care te poti exprima mai mult decat prin cuvinte este un sentiment unic pentru fiecare persoana”.
Alexandru a pasit prima oara in lumea dansului la varsta de 9 ani unde timp de sase ani a invatat din tainele baletului si a coregrafie , la varsta de 17 ani a descoperit lumea street dance-ului astfel reusind sa se claseze pe locul 3 la Nymphea (2007) cu trupa.

Alex a descoperit placerea dansului acum 4 ani si de atunci a realizat ca dansul reprezinta mai mult decat simple miscari pe muzica, reprezinta trairi, emotii. Un eveniment care a marcat un punct important in evolutia lui ca dansator a fost participarea la Urban Dance Camp in Germania unde a luat lectii de la unii dintre cei mai recunoscuti dansatori si coregrafi din lume.

 

Tarife

70 Ron – 1 abonament lunar (hip hop)
50 Ron – 1 abonament lunar (zumba)

 

Contact

Constanta, Bulevardul Tomis, Nr.48b

Telefon: 0720608855

Email: office@revolutiondancestudio.ro

Website: www.revolutiondancestudio.ro

 

14.341 views

Review-uri (3)

  1. Dany spune:

    Ma puteti ajuta si pe mine sa invat breakdance??? va rogggggggggggggggggggg :D :D :D :D

  2. maria spune:

    as vrea si eu sa dansez

  3. atena spune:

    la ce ora aveti program?

Review-uri (3)

Stiri
Din acelasi oras