Fan Dance Club

Cursuri de dans Brasov

4 review-uri

Cursuri de grup: Fan Dance Club ofera posibilitatea participarii la trei tipuri de cursuri (incepatori – Bronze Level, intermediari – Silver Level, competitie – Gold Level) pentru 3 categorii de varsta (5-9 ani, 10-15 ani, peste 16 ani).

Puteti opta pentru lectii de dans particulare pentru evenimente speciale (dansul miresei). Lectii de dans si coregrafie pentru nunta. Veti lucra cu acelasi instructor de dans pe parcursul tuturor orelor de dans.

Clubul poate oferi lectii de dans la cererea unor firme care doresc sa ofere angajatorilor lor o serie de beneficii reprezentate de facilitati de petrecere a timpului liber, constand in cursuri, demonstratii sau miniconcursuri de dans.

Fan Dance Club organizeaza si cursuri de Salsa si Tango argentinian. Scoala a organizat primul curs de Salsa din Brasov pe baza careia s-a organizat scoala Salsa Picante www.salsapicante.ro ca parte integranta a clubului.

Salsa Picante a organizat trei Festivaluri nationale de Salsa si 15 editii de Competitii nationale de Dans Sportiv.

In cele 3 studiouri din Brasov lucreaza 3 antrenori si 10 instructori calificati de Federatia Romana de Dans Sportiv si World Dance Council.

 

Dansuri studiate

Pe parcursul celor 3 tipuri de cursuri pentru incepatori (General, Salsa, Street Dance) lucram mai mult de 30 de dansuri acoperind astfel atat dorintele copiilor cat si a tinerilor sau adultilor care isi doresc sa invete dansurile la moda astazi sau dansurile de traditie .

In Academia de Dans se studiaza urmatoarele dansuri:

Dansul sportiv:

dansurile standard – Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step

dansurile latino-americane – Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive

Salsa si dansurile caraibiene: Bachata,Merengue

Dansuri folclorice: Sarba, Hora, Invartita, Brasoveanca

 

Oferta pentru nunti

Vals in ritmul iubirii

Cel mai des cerut este clasicul vals vienez pe care il recomandam pentru ca are un ritm relativ clar, se poate coregrafia destul de usor, se poate dansa pe orice suprafata, iar spatiul nu trebuie sa fie foarte mare.

Daca valsul vienez este bun pentru o astfel de ocazie si clasicul dans al mirilor decurge pe ritmul rapid de „1,2,3”, sunt insa cupluri care au ales cu totul alte stiluri muzicale (cha cha, rock’n’roll, tango, vals lent, slow-fox, bachata, rap, hip-hop), sau colaje, dorind sa-si scoata in evidenta originalitatea.

DURATA? Cinci sedinte sunt suficiente pentru aprofundarea principalelor notiuni de dans si a va descurca pe ringul de dans; o sedinta dureaza 45 de minute. Zece sedinte vor duce la acel moment memorabil, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Douazeci de sedinte este pachetul complet in care vei invata mai multe stiluri de dansuri si puteti pregati o coregrafie complexa.

 

Tarife cursuri de dans pentru nunta

Pachetul A = 125 euro

5 de ore private de dans – punand accent pe un singur dans, Valsul Vienez

 

Pachetul B = 200 euro

10 de ore private de dans – Valsul Vienez plus cativa pasi din alte dansuri alese de comun acord.(ex.Tango)

 

Pachetul C = 350 euro

20 de ore private de dans – pe langa Valsul Vienez, veti invata cum sa aratati naturali, sa dansati cu incredere si usor pe o mare varietate de melodii si va veti bucura de momentele petrecute impreuna intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

NOTA SCOLIDANS.ro: Tarifele au fost actualizate la 19 august 2013

 

Animatie la nunta ta

Scoala noastra de dans va ofera pachete complete pentru a va anima nunta. Este vorba de perechi de dansatori profesionisti, cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale. Dansatorii vin  sa sustina nu doar o reprezentatie, ci fac si animatii, dansand cu invitatii.

 

 • Contacteaza Fan Dance Club
 • +40 268 273852
 • +40 743 040 001 – antrenor Mircea Gavrila
 • +40 743 040 002 – coregraf Monica Gavrila
 • www.academiadedans.ro
 • office@academiadedans.ro
 • ORASUL: Brasov; ADRESA: B-dul Grivitei nr.70, bl.6, ap.24, 500173

 

Sali de dans

Salile acopera atat zona centrala a orasului cat si cartierul Tractorul si zona Steagu:

CASA VENUS – str. 13 Decembrie nr.17

Centrul Cultural REDUTA – str. Apollonia Hirscher nr.8

COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA – str. Calea Bucuresti nr.70

16.853 views

Review-uri (4)

 1. Buna seara! As dori sa incep cursuri de fun dance de pe data de 01.07.2012 daca se poate.Astept raspuns de la dumneavoastra.Multumesc!

 2. Sima Cristina spune:

  Buna ziua!As vrea sa stiu si eu cat costa cursurile de dans Street Dance.Multumesc!

 3. Percec Cristina spune:

  Buna
  Cursul de Street Dance poate fi urmat la varsta de 5 ani?
  Multumesc!

 4. Lolita spune:

  Daca ar avea toti talentul lui Vasiliu…..dar asa, cand abia puteau 2-3 pas pe vremea luii… Pantru asta trebuie sa te nasti si sa ai Talent.
  Dar…din pacate…toti cred ca pot trai din asta acum…hmhmhm…

Review-uri (4)

Stiri
Din acelasi oras