Atelier Pas Boutique

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 1

Scrie review

Balet pentru doamne si domnisoare incepatoare si avansate, balet pentru fetite, prebalet pentru cele mai mici balerine (3-4 ani) si jazz dance pentru doamne, domnisoare si domni.

Pas Boutique a luat nastere in ianuarie 2010, ca o alternativa personalizata si accesibila pentru magazinele de articole sportive din tara, creand vestimentatie profesionala pentru sport, dar mai ales dans. In octombrie 2010 croitoria s-a marit cu Atelierele de Jazz dance si balet, adresate copiilor si adultilor deopotriva, combinand cu succes metode clasice cu concepte originale de predare. Cel mai recent curs adaugat orarului Pas Boutique este cel de Prebalet, adresat celor mai mici balerine (3-4 ani).

 

Tarife

balet adulti avansati/incepatori – 150 lei

balet pentru fetite (5-6 ani) – 130 lei

balet pentru fetite (peste 6 ani) – 130 le

 

 

 

 

 

Detalii despre instructor

Gabi Bathori a absolvit Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia” din Cluj-Napoca in 1989, după care și-a început colaborarea cu prestigiosul Teatru de Revistă „C. Tănase” din București. În 1992 și-a continuat cariera, de această dată în calitate de coregraf, în cadrul Ansamblului Artistic al Armatei din Cluj, unde, timp de 10 ani, a avut libertatea de a experimenta și de a combina stiluri de dans, punând bazele unei programe ce combină jazz-ul cu balet, latino și elemente din dans contemporan. Ambiția de a crea un spectacol de dans pentru copii a împins-o către o colaborare fructuoasă cu Grădinița Internațională „Happy Kids”, spectacolele realizate aici fiind laureate cu numeroase premii la festivaluri internaționale de arte scenice pentru copii. În 2007 a absolvit Regie coregrafică în cadrul Academiei de Muzică „Gh. Dima” din Cluj, colaborând simultan, în calitate de coregraf și balerin cu Teatrul Național Cluj-Napoca.

După o experiență vastă și variată în domeniul artelor mișcării, ce se-ntinde pe o perioadă mai mare de 20 de ani, Gabi a reușit să dezvolte un stil propriu, fiecare spectacol purtându-i amprenta inconfundabilă.

 

  • Contacteaza Atelier Pas Boutique
  • 0722-923.201 (prof. Gabi Bathori)
  • www.pasboutique.ro
  • atelier@pasboutique.ro
  • Orasul: Bucuresti; Adresa: str. Academiei nr.21 (in Pasajul Victoria), Sector 1, Bucuresti

10.662 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras