Revolucion del Cuerpo

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 4

Scrie review

Revolucion del Cuerpo este una dintre cele mai noi scoli de dansuri Afro-Latino-Caraibice din Bucuresti ce a luat fiinta din dorinta de a dansa, de a impinge limita in ‘dansul social’, in ‘dansul pe scena’ sau in ‘dansul de competitie’ din Romania cat si din dorinta de a antrena sau dezvolta actualii dansatori de salsa.

Revolucion del Cuerpo nu isi propune sa fie doar ‘o alta scoala de salsa’ ci sa impinga nivelul in dans al dansatorilor dincolo de limitele lor. Instructorii Revolucion del Cuerpo au fost apreciati ca fiind tineri, fresh, tehnici, muzicali si creativi si au fost caracterizati ca fiind ‘noua rasa de performeri ce pot imparti aceeasi scena cu artisti recunoscuti in scena de Salsa internationala’.

Pregatirea instructorilor Revolucion del Cuerpo se leaga de numele uneia dintre cele mai vechi scoli de Salsa din Romania si se extinde prin dezvoltarea individuala a fiecaruia dintre acestia prin participarea la evenimente atat nationale cat si internationale (private-uri, cursuri, workshop-uri, bootcamp-uri). Cel mai important aspect care sta drept fundament al scolii Revolucion del Cuerpo este pasiunea pentru dans, pentru muzica si cultura Afro-Latino-Caraibica.

Revolucion del Cuerpo organizeaza cursuri de salsa pentru incepatori si intermediari!

 

Dansurile Predate:

Salsa, Bachata, Cha-cha-cha, Merengue, Rueda de Casino, Kizomba, Rumba Cubana, Afro-Cuban si altele.

 

Instructorii

Sunt recunoscuti si renumiti in comunitatea salsa din Romania si chiar si pe plan international.

 

Contacteaza Revolucion del Cuerpo

0721929772

www.revoluciondelcuerpo.ro

contact@revoluciondelcuerpo.ro

Adresa salii de dans

ORAS: Bucuresti; ADRESA: Strada Verzisori nr. 7, Etaj 1, Sector 4

 

4.001 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras