Duende

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 2

Scrie review

Conceptul Duende a fost creat din dorinta de a va darui frumos si am deschis Studioul de Dans si Pilates Duende pentru a va oferi un coltisor, rupt de cotidianul agitat, primitor si placut, in care sa va deschidem poarta catre frumoasa arta a miscarii.

Duende este studioul tau de Dans si Pilates. Este locul in care te invitam sa iti lasi imaginatia sa zboare , trupul sa se miste liber pe acordurile muzicii si spiritul sa creeze.

Noi suntem acolo pentru tine. Te vom sustine, incuraja, ajuta si te vom sprijini cu tot ceea ce avem de oferit, pentru ca iubim ceea ce facem si de aceea punem suflet si pasiune in tot, pana in cel mai mic detaliu.

 

Dansurile predate si alte servicii oferite

Pentru adulti studioul Duende ofera urmatoarele cursuri:

 • Tango Argentinian,
 • Balet,
 • Jazz Dance&Contemp,
 • Dans de Societate,
 • Pilates,
 • Pilates Barre Fusion ( exercitii de Pilates efectuate cu suport la bara de balet),
 • Mamici cu bebelusi.

 

Cursurile pentru copii oferite de studioul Duende sunt:

 • Baby Balet ( 2- 4 ani),
 • Dans Modern,
 • Jazz Dance&Contemp,
 • Dans de Societate.

 

Antrenori/instructori

Duende a luat nastere din pasiunea pentru miscare si dans a doi oameni ce isi doresc sa impartasasca aceasta pasiune si altor iubitori de frumos:

Doina Botis, cunoscuta si indragita coregrafa de la show-concurs ” Dansez pentru Tine”, a absolvit Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti si a fost prim-solista a Teatrului National de Opereta timp de 18 ani. De asemenea a fost invitata in Mexic, ca si coregraf, la doua Showuri cu mare priza la public:” El Campeonato de Baile del Mundo”, 2 editii si „Bailando por un Suegno”, 2 editii.

Este un pedagog iubit, atat de copii cat si de adulti, pentru rabdarea si perseverenta cu care ii ajuta sa se autodepaseasca.

Raluca Aldea, semifinalista a Campionatului European de Tango Argentinian, editia a III-a – Roma 2012 si finalista a Showlui Concurs ” Romania Danseaza, prima editie – 2013 , a absolvit Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti si este licentiata a Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti.

Ca si pedagog, are o mare grija pentru detaliu, rabdare,perseverenta si harul de a motiva pe cei ce vin la cusurile ei.

Atat Doina Botis cat si Raluca Aldea sunt profesori experimentati, cu multi ani de predare in domeniul dansului si fitnessului holistic, tip Pilates, ce pun suflet in actul de predare si in acest fel ajung sa obtina efecte deosebite asupra participantilor la cursurile lor.

 

Contact

Bucuresti, Strada Calea Mosilor nr. 106 – 108, et. 1, sector 2

Telefon: 0749 885 116

0727084033- Raluca Aldea

0723623778 – Doina Botis

Email: contact@duende.ro

Website: http://duende.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/duende.dansstudio

 

 

23.769 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras