Scoala Copiilor MINARDO

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 4

Scrie review

Scoala de dans modern „Scoala Copiilor Minardo” functioneaza sub patronajul Asociatiei pentru Formare care ofera copiilor cu varste cuprinse intre 4 ani si 18 ani cursuri care vin in completarea scolii traditionale. Modalitatea in care ne preocupam de copiii dvs. se reflecta in rezultatele obtinute la competitiile nationale si prin participarile la competitii internationale (Dance World Cup Brighton si Portugalia).

Managementul asociatiei acorda o deosebita importanta atragerii de sponsorizari si proiecte care sa le ofere copiilor participarea gratuita atat la antrenamente, cat si in deplasari, in schimbul carora solicitam seriozitate, munca, consecventa, loialitate si perseverenta.

 

Dansurile predate si alte servicii oferite

Dans modern (stiluri): Contemporan, Lyric, Show dance, Hip – Hop, Street dance pentru copii cu varste intre 4 ani si 18 ani. Stilurile contemporan si lyric sunt predate cu precadere grupelor de Juniori (10 – 18 ani).

 

Tarife

In functie de tipul de abonament ales, tarifele pornesc de la 10 lei/ lectie.

 

Antrenorii si coregrafii nostri au experienta de peste 10 ani in dans, premiati la nivel national si international la competitii de gen, cu o vasta experienta in lucrul cu copiii. 11.

Costumele pentru spectacole si echipamentele de prezentare sunt oferite gratuit de catre scoala.

 

Contacteaza Scoala Copiilor MINARDO

021.3309445

http://dansmajorete.wordpress.com/

gabriela@scoalacopiilor.ro

Adresa salii de dans

Bucuresti, sector 4, Bd. Gh. Sincai 9A si Sala de sport din Oraselul copiilor (sos. Oltenitei nr. 15)

 

5.246 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras