Ecstatic Expansion Dance School

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 1

Scrie review

Ecstatic Espansion este unica scoala de dans din tara, in urma careia obtineti diploma de dansator acreditata de Minister. Va puteti angaja apoi ca si dansator profesionist atat in tara, cat si in strainatate.

Cursurile dureaza 6 luni (exceptand perioadele vacantelor scolare). Se pot inscrie atat incepatori, cat si avansati (dansatori care stapanesc deja un stil de dans, sau chiar mai multe si doresc sa obtina o diploma). Vor fi grupe separate pentru incepatori si avansati. Pe langa cursurile scolii de dans organizam si alte cursuri de scurta durata organizate in module (de 4-8-10 sedinte), precum si workshop-uri de 1-2 zile, chiar sesiuni individuale, la cerere.

Puteti opta pentru dansuri de caracter (belly-dance, dans indian) sau dansuri contemporane (dans la bara, burlesque, dans contact, wave dance), sau sa va pregatiti dansul mirilor.

Toti instructorii scolii noastre de dans au o mare experienta practica si de predare, majoritatea dintre ei au aparut si in media, au castigat premii la concursuri nationale si internationale sau au organizat specatacole. Pentru detalii va rugam sa accesati si pagina noastra de web si sa ne contactati.

Dansurile predate si alte servicii oferite

Danseaza cu profesionisti si invata pas cu pas arta in miscare! Stilurile si aptitudinile de dans din programa pentru diploma de dansator+ cursuri de scurta durata organizate pe module sau workshop-uri de Belly-dance(dans oriental), dans indian, pole dance (dans la bara), dans burlesque, dans contact, wave dance.

INSTRUCTORII DE DANS AI SCOLII “ECSTATIC EXPANSION”:

CRISTINA BAUER – Fondator si instructor de Belly Dance Coregraf, formator, instructoare de dans, impresar artistic şi fondator al şcolii noastre de dans“Ecstatic Expansion Dance School are o vasta experienta de predare in diferite stiluri de dans, organizare de spectacole, concursuri, workshop-uri. E pasionata in special de predarea cursurilor de Belly Dance. Ea a infiintat grupul “Celestial Dancers” cu care realizează spectacole atat in ţară cat şi in străinatate. Cu acest grup a câștigat locul al II-lea la concursul de Belly Dance, din Slovenia în anul 2006 şi locul I la concursul de la Madrid, în 2007. “Celestial Dancers” a participat la emisiuni la PRO TV, Televiziunea Română, Kanal D, cât şi la televiziuni din străinătate. A studiat Belly Dance cu mai mulți profesori renumiţi, participând și la workshopuri în București ținute de Katerina Setrova din Cehia, în 2007și de Wael Mansour din Egipt.

MEIRA Atestată ca instructor de dans de către Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC), cât și ca instructoare de fitness de către Ministerul Tineretului și Sportului. Dansatoare de profesie, Meira a participat la numeroase workshopuri de dans, aflând secretele dansului oriental de la cei mai recunoscuţi profesori si legende ale dansului, printre care: Tito (Egipt), Wael Mansour (Egipt), Mayodi (Maroc), Virginia Mendez (SUA), Samara Hayat (Spania), Shereen (Cehia), Mahmoud Reda (Egipt), Lubna (Egipt), Asmahan (Egipt), Olfat (Egipt). Meira este și instructoare de dans oriental (Belly Dance) încă din 2005, având cursuri săptămânale, sau workshopuri, atât în ţară, cât și în alte ţări din Europa (Grecia – 2010, 2011, 2012, 2013, Germania 2013, Cehia 2014).

DANIELA – Instructor de Dansuri de societate, Dansul mirilor Danseaza practic de o viata. Are experienta mai ales in cursurile de Salsa și Tango Argentinian. A participat și la emisiuni de televiziune la PRO TV, Televiziunea Română, Kanal D etc.

CAMELIA – Instructor de dans Burlesque A absolvit Scoala Populara de Arta Galati. A predat pentru 2 ani de zile dansul contemporan, în cadrul acestei școlii. Timp de 10 ani a colaborat cu diverse trupe particulare, în care a abordat mai multe genuri de dans și a jucat și in piese de teatru. Are peste 10 ani de experiență în domeniul dansului, pe scenă și în spatele ei. Cel mai mult o împlinește Dansul Burlesque, aici se simte cel mai inspirată. Îi place mult și se inspiră din stilul show-urilor Crazy Horse. A tinut 3 workshopuri la Paris, de dans senzual, în 2013.

BETHIANELA -Instructor de Wave Dance si actorie Este de profesie actriță, a absolvit Academia de Teatru și Film la clasa profesorilor Olga Tudorache și Adrian Pintea. A jucat în teatrele Bulandra, Național, Odeon, Țăndărică, Teatrul Dramatic din Constanta, Teatrul de Păpuși din Constanta și Sibiu. Încă de la 19 ani, fiind pasionată de artă, a urmat cursurile de teatru, dans și canto, la Școala Populară de Artă din Constanța, iar după absolvire a predat dans pentru copii și tineri între 3 și 19 ani. A avut șansa să asiste la pregătirile și repetițiile balerinilor din celebra trupa a coregrafului Oleg Danovski, unde a învățat că drumul spre dansul profesionist are la bază foartă multă muncă, dar și bucuria de “a dărui” și de “a te dărui”. A descoperit și a practicat Wave Dance sau “dansul elementelor” care sunt energii care se pot armoniza prin dans.

 

Bucuresti

Adresa: Bulevardul Magheru, nr. 29, et. 1, ap 8, interfon 8C, Bucuresti (vis-a-vis de metrou Piata Romana)

Telefon: 0720. 328. 125

Email: contact@danceschool.ro

Website: http://danceschool.ro

9.865 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras