Hobby Dance

Telefon si adresa Hobby Dance

Servicii Hobby Dance

Descriere

Lectiile de dans sunt principala preocupare a Hobby Dance. Antrenamente de dans sunt organizate pe mai multe nivele: de la cel de initiere, social, de intretinere pana la cel de inalta performata sportiva.

Sistemul de pregatire are trei optiuni ce se pot combina la cerere:

Antrenamente de grup

Structurate pe varste (copii, adulti) si nivel (initiere, intermediari, performanta). La grupele de initiere va puteti inscrie oricand, tehnica de baza fiind predata ciclic. Nu exista durata limitata a cursurilor, perioada de inscrieri, preselectie sau limite de varsta. Programul grupelor este accesibil oricarui tip de orar avand mai multe optiuni de la week-end, dupa-masa sau seara in timpul saptamanii etc. Nu exista perioada limitata a cursului, elevii putand opta pentru un nivel social, de intretinere, academic sau de performanta

Antrenamente individuale

O persoana sau o pereche lucreaza cu un singur instructor/antrenor. Grad ridicat de personalizare si randament a antrenamentului, instructorul fiind in masura sa observe perechea tot timpul si de a discuta mai in amanunt diferite aspecte ale lectiei. Perfect pentru invatarea unui singur dans (ex. vals pentru nunta). 

Antrenamente speciale

HobbyDance are diverse colaborari cu scoli, gradinite, persoane private, diverse firme la sediul carora instructorii isi defasoara activiatea.

Mai mult

Cum ajungi la Hobby Dance

Navigheaza catre locatie

Academia de dans Mihai Petre si Elwira Duda

Bucuresti, Sector 6, Str. Splaiul Independenței Nr. 319, Sema Parc, cladirea 15
Detalii

Studio Duende

Bucuresti, Sector 2, Calea Mosilor 106-108
Detalii

Scoala Copiilor MINARDO

Bucuresti, Sector 4, Str. Padeșu nr. 70 (stația de metroul C. Brâncoveanu)
Detalii

Revolucion del Cuerpo

Bucuresti, Sector 4, Piata Bucur nr. 1, Costin Bucura Studio
Detalii