Hobby Dance

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 3

Scrie review

Lectiile de dans sunt principala preocupare a Hobby Dance. Antrenamente de dans sunt organizate pe mai multe nivele: de la cel de initiere, social, de intretinere pana la cel de inalta performata sportiva.

Sistemul de pregatire are trei optiuni ce se pot combina la cerere.

Antrenamente de grup

Structurate pe varste (copii, adulti) si nivel (initiere, intermediari, performanta). La grupele de initiere va puteti inscrie oricand, tehnica de baza fiind predata ciclic. Nu exista durata limitata a cursurilor, perioada de inscrieri, preselectie sau limite de varsta. Programul grupelor este accesibil oricarui tip de orar avand mai multe optiuni de la week-end, dupa-masa sau seara in timpul saptamanii etc. Nu exista perioada limitata a cursului, elevii putand opta pentru un nivel social, de intretinere, academic sau de performanta


Antrenamente individuale

O persoana sau o pereche lucreaza cu un singur instructor/antrenor. Grad ridicat de personalizare si randament a antrenamentului, instructorul fiind in masura sa observe perechea tot timpul si de a discuta mai in amanunt diferite aspecte ale lectiei. Perfect pentru invatarea unui singur dans (ex. vals pentru nunta). Recomadat impreuna cu cele de grup pentru performanta programari la 0722888094.


Antrenamente speciale

HobbyDance are diverse colaborari cu scoli, gradinite, persoane private, diverse firme la sediul carora instructorii isi defasoara activiatea.


Seminarii de dans

HobbyDance colaboreaza sau a colaborat cu mai multe cluburi de dans sportiv din Romania din Bucuresti, Braila, Galati, Buzau, Baia Mare, Craiova etc.


Explicitare niveluri valorice:

1. Initiere – orice persoana se poate inscrie, de orice varsta fie ca doreste sa faca performanta dupa un anumit timp fie ca vrea sa invete sa danseze la un nivel social, distractiv pentru a face miscare sau pentru a-si face noi prieteni

2. Intermediari – dansatori care cunosc coregrafii simple pentru principalele dansuri, vor sa stie mai mult despre dans fara a intra in competitii sau sportivi de clasa hobby

3. Performanta – dansatori ce intra frecvent in competitii si vor sa ajunga la marea performanta


Show-uri

CDS Hobby Dance Bucuresti are la activ numeroase aparitii in media romaneasca si se implica in organizarea diferitelor evenimente mondene, simpozioane, spectacole, filme, petreceri private, festivaluri, etc.


Cursuri de dans pentru nunta

–  realizarea unei coregrafii in conformitate cu dorintele dvs.

–  recomandari in privinta alegerii melodiei si ritmului potrivite dvs. in cazul in care nu aveti o melodie anume preferata

–  sfaturi in privinta esteticii dansului realizat

–  recomandari privind regia intrarii si iesirii din ring

–  adaptarea dificultatii coregrafice la dorintele dvs. si timpul avut la dispozitie pana la marele eveniment al vietii dvs.

–  flexibilitate mare in alegerea zilelor si orelor la care puteti veni la cursul de dans

–  posibilitatea angajarii de cupluri profesioniste pentru o demonstratie la petrecerea dvs.

Sedinta pentru un astfel de dans dureaza 45 minute. Numarul sedintelor necesare variaza in functie de complexitatea dansului ales de dvs. si viteza acumularii de informatii a fiecarei perechi in parte.

Fiecare pereche lucreaza cu propriul instructor.

Prima sedinta a unui dans de deschidere este programata telefonic la numarul precizat la contact, urmand ca restul sedintelor sa fie stabilite cu propriul instructor in functie de disponibilitatea acestuia si timpul dvs. liber.


Detalii suplimentare: Program | Instructori | Galerie foto

Youtube: http://www.youtube.com/profile_videos?user=hobbydance


Contact:

Oras: Bucuresti

Adresa clubului: Strada Resita,numarul 37, bloc A5,apartament 109, sector 4, cod 040924, Bucuresti

Adresa salii: Strada Blanari, numarul 21, etaj 2, sector 3, Bucuresti

Presedinte – antrenor principal: Justin Istrate

Tel/Fax: (021) 451 09 34

Tel: 031 1028651

Fax: 031 8155346

Mobile: 0722 888 094/ 0720 40 dans (3267)

E-mail: hobbydance@gmail.com

Site: www.hobbydance.ro


35.880 views

Review-uri (0)

Stiri
Din acelasi oras