KiDance

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 3

4 review-uri

KiDance este dansul original, la nivel mondial, motor de dezvoltare, gimnastica si program de fitness care combina aptitudinile academice de pregatire, proiectate special pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Scoala de dans pentru copii KiDance este unica pentru ca fiecare sedinta de dans include un program de concepte educationale special proiectat pentru a descoperi calitatile si abilitatile fiecarui copil si a obtine cele mai bune rezultate.

Va asteptam la sala de balet a Centrului Sportiv Apollo, pentru a beneficia de servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos.

KiDance, unde copiii dobandesc arta invatatului, prin miscare si dans!

 

Dansurile predate si alte servicii oferite

– initiere in gimnastica;

– dans modern;

– dans contemporan;

– initiere in balet.

 

Antrenori/instructori

Andra Georgiana Pricope este instructor de dans modern pentru copii si activeaza in cadrul gradinitelor din anul 2011. A practicat gimnastica timp de 15 ani, incepandu-si viata sportiva la clubul CSS2 Bucuresti. A pregatit copii si a participat la evenimente si spectacole de dans si gimnastica pentru copii. Detine diploma de instructor sportiv.

 

Contact:

B-dul Energeticienilor, nr. 5, sector 3, Zona AUCHAN – VITAN (Piata Bobocica), Bucuresti

Telefon: 0724 936 937

Email: contact@kidance.ro

Website: www.kidance.ro

 

9.512 views

Review-uri (4)

 1. Ionita Violeta spune:

  Felicitari pentru acest site! Am gasit scoala de dans pentru copii KiDance pe acest site si sunt foarte incantata. Locatia este noua, curata, incapatoare, profesorii de mare exceptie, o atmosfera placuta, calduroasa. Felicitari pentru munca depusa si pentru rezultatele obtinute. Succes pe mai departe!

 2. eveline spune:

  Buna ziua , se mai fac inscrieri ?

  • KiDance spune:

   Buna ziua,

   In aceasta peroada se fac inscrieri pentru grupele de initiere. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

   Va multumim,

 3. Bianca spune:

  Sunt admisi doar copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani?

Review-uri (4)

Stiri
Din acelasi oras