Telefon si adresa KiDance

Servicii KiDance

Descriere

Copiii învață arta prin miscare si dans!

Prin antrenamente pline de bucurie, costume fascinante și dansuri pline de poveste și imaginație, descoperim abilitățile de învățare și performanțele fiecărui copil.

Inițiere în gimnastică. Antrenamentele îi ajută pe cei mici să se dezvolte armonios din punct de vedere fizic și mental, facilitându-le integrarea ușoară în grup. Se acordă o atenție deosebită calităților motrice precum forța, viteza, rezistența și mobilitatea.

Dans contemporan. Cu flexibilitate și conexiune între corp și minte prin mișcări fluide, acest stil pune accentul pe improvizatie și versatilitate, în contrast cu stilul tradițional precum baletul. Copiii sunt încurajați să exploreze emoțiile prin mișcările care depășesc limitele tradiționale.

Dans modern. Stilul oferă o libertate totală coregrafului și dansatorului, fiind potrivit pentru copiii dornici să se miște pe muzica preferată, să se simtă liberi și să-și facă noi prieteni într-un mediu plăcut și relaxant.

Acro dance. Combinația spectaculoasă de elemente de gimnastică și acrobatii cu mișcări fluide din lumea dansului. Acro Dance îi provoacă pe copii să-și dezvolte concentrarea și coordonarea pentru a realiza corect mișcările în timp ce mențin sincronul pe ritmul muzicii.

Mai mult

Cum ajungi la KIDance

Navigheaza catre locatie

Academia de dans Mihai Petre si Elwira Duda

Bucuresti, Sector 6, Str. Splaiul Independenței Nr. 319, Sema Parc, cladirea 15
Detalii

Studio Duende

Bucuresti, Sector 2, Calea Mosilor 106-108
Detalii

Scoala Copiilor MINARDO

Bucuresti, Sector 4, Str. Padeșu nr. 70 (stația de metroul C. Brâncoveanu)
Detalii

Revolucion del Cuerpo

Bucuresti, Sector 4, Piata Bucur nr. 1, Costin Bucura Studio
Detalii