La Sylphide Studio Dans

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 2, Pipera

2 review-uri

Scoala de balet si dans modern pentru copii de la 2 ani si jumatate si mamicile lor.

Scoala are 2 sedii, unul in Bucuresti si unul in Pipera cu sali moderne, cu vestiare si bai pentru fiecare sala.  Personalul nostru calificat poate, de asemenea, comunica cu copiii si in limba engleza, franceza sau italiana daca este cazul. Studioul de dans La Sylphide a fost fondat in 1999.

 

Despre profesori

Cristina Marinescu – Profesor balet

Cristina Marinescu(profesor balet): Nascuta la 24.09.1964 la Bucuresti, Romania

In 1983 a absolvit Liceul de Arta „George Enescu” din Bucuresti, sectia coregrafie

Din septembrie 1983 pana in anul 1992 a fost angajata a Operei Nationale Romane

Din 1990 pana in anul 1992 a fost angajata a companiei de dans contemporan „Orion”, prima companie de dans contemporan de dupa Revolutie.

Din anul 1992 pana in 2006 a fost angajata la Opera Nationala Bucuresti

Din 2006 este angajata a Studioului de dans „La Sylphide”

– Concursuri –

Locul 1 – 1980 – „Columna milenara”

Locul 2 – 1981 – Dans Contemporan „Olimpiada nationala de balet”

Locul 2 – 1982 – Dans Contemporan „Olimpiada nationala de balet”

Diploma – 1983 – Dans Contemporan „Olimpiada nationala de balet”

Daniela Tebeica(profesor balet): Nascuta pe 7.08.1958 in Bucuresti

In 1977 a absolvit „Liceul de Coregrafie” din Bucuresti, la clasa doamnei profesoare Marialise Karda

Intre 1977-1985 a lucrat cu Maestrul Oleg Danovski, in Bucuresti. Din 1978 se infiinteaza, la Constanta, „Ansamblul de Balet Contemporan si Clasic” de pe langa Teatrul Fantasio, fiind membru fondator impreuna cu Maestrul Oleg Danovski, sub indrumarea caruia lucreaza pana in 1985

Din 1985 este angajata a Operei Nationale din Bucuresti, dansand in balete precum: “Lacul Lebedelor”, “Chopiniana”, “Giselle”, “Romeo si Julieta”, “Casanova”, “Frumoasa din padurea adormita”, “Bayadera”, etc. si spectacole de opera cu balet: “Carmen”, “Traviata”, “Nabucco”, etc.

Numeroase turnee, cu cele doua colective, in tara si strainatate: Italia, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg, Siria, Turcia, S.U.A., Japonia, Anglia, etc.

Isi ia licenta in artele spectacolului la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, Bucuresti

Din anul 2004 este profesor de balet la Studioul de dans „La Sylphide”

Doina Botis(profesor dans modern): Absolventa a liceului de arta „G.Enescu” sectia coregrafie promotia 1982

1982-2000- prim-solista balerina a teatrului national de opereta

Din 2000 – liber profesionista

Colaborari interne:

Teatrul National Bucuresti – musicalul „Chicago”, coregraf la emisiunea ProTV „Dansez pentru tine”, la TVR Eurovision si Eurovision junior , serialul „Cu un pas inainte” , Antena 1-„Noaptea erorilor”, KanalD „Furori”

Colaborari cu alti artisti:

Sergiu Nicolaescu-„Supravietuitorul” , Loredana Groza , Trupa Akcent , Fly Project , Morandi , Marius Moga , Catalin Josan , Wassabi , Besa

Colaborari externe:

Coreea de sud – „Everlend’ dansator si coregraf ; Japonia – „Huis ten Bosh dansator si coregraf ; Mexic – Televisa-2007 „Bailando international”; 2008″Show de los suenos” Reys De los suenos” etc.

Clarissa Cristea(profesor balet): Nascuta pe 23.12.1972 Bucuresti

In 1991a absolvit Liceul de Coregrafie Bucuresti, la clasa prof. Alexa Mezincescu, artista emerita

Din 1991 si pana in present este angajata a Operei Nationale Bucuresti, unde danseaza in toate spectacolele mari din repertoriu (Lacul lebedelor, Giselle, Chopiniana, Corsarul, etc)

In 2009 isi ia licenta in artele spectacolului la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” Bucuresti

Turnee efectuate in strainatate cu Opera Nationala: Spania , Franta, Luxembourg, Grecia, Olanda, Israel

In perioada 1991 – 1992 a dansat si la Compania “ Orion” sub conducerea maestrului coregraf Ioan Tugearu

Raluca Ciocoiu(profesor balet): Nascuta pe 14 iunie 1979 la Bucuresti

In 1997 a absolvit Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Bucuresti, la clasa doamnei profesoare Anca Tudor

Din 1998 este angajata Operei Romane din Bucuresti unde activeaza si in present, dansand in baletele “Bayadera”, “Romeo si Julieta”, “Casanova”, “Paquita”, “Spargatorul de nuci”, etc.

In 2008 isi ia licenta in coregrafie la Universitatea de stiinte si arte Gh. Cristea – sectia coregrafie

A efectuat turnee in Olanda, Italia, Germania, America,etc

Liliana Nica(profesor balet): Absolventa a Liceului de coregrafie Bucuresti promotia 1989

Din 1989 este angajata Operei Nationale Bucuresti, unde din 1992 devine solista

Ca solista, danseaza in baletele: “Lacul lebedelor”, “Frumoasa din padurea adormita”, “”Giselle”, “La fille mal gardee”, “Chopiniana”

ca prim solista interpreteaza rolul Swanildei din “Coppelia”, Fleur de Lys din “Notre Dame de Paris” si Masa din “Spargatorul de nuci”

Turnee : Germania, Austria, Olanda, Spania, Turcia, Italia, Grecia

Delia Hantiu(profesor balet):Absolventa a Liceului de Coregrafie ,,George Enescu »- promotia 1978 .

Imediat dupa terminarea scolii,pleaca la Constanta, impreuna cu Maestrul Oleg Danovschi si devine membru fondator al Teatrului de balet ,,Oleg Danovschi » . Prim-balerina de la inceputuri, de-a lungul carierei are un repertoriu bogat , cu titluri impresionante :

Carmen ; Mandarinul miraculos ; Lacul lebedelor ( Odette-Odille ) ; Spargatorul de nuci ( Zana Dulciurilor ; Dans arab ) ;Frumoasa din padurea adormita ( Carabosse ); Giselle ( Myrtha ) ; Shehrazada (Zobeida ) ; Spartacus ( Aegina ) ; Abraxas (Mephistophella) ; Cenusareasa ( Zana) ; Salomeea ; Les Sylphides ; etc.

Efectueaza turnee in toata lumea si traieste experiente de neuitat : Siria ; Italia ; Germania ; SUA ;Olanda ; Belgia ; Austria ; Luxemburg ; Elvetia ; Turcia ; Bulgaria ; Taiwan ; China ; etc.

In afara de cel care a ,,crescut-o , format-o si creat-o »(Oleg Danovschi) a mai colaborat cu renumiti maestri si coregrafi :

Harald Wandke ; Dietmar Seyffert ; Galina Safronova ; Inge-Berg Peters ; Utte Mittreuter ; Constantin Russu ; Ioan Tugearu ; Miriam Raducanu ; Calin Hantiu ; Adina Cezar ;etc.

Din septembrie 2009 ,incepe colaborarea cu Scoala de balet ,,La Sylphide »

 

REDUCERE

A. Pentru cei care au mai multi copii inscrisi se efectueaza o reducere de 10% din costul total al cursurilor.

B. Pentru copiii care frecventeaza mai multe cursuri se efectueaza o reducere de 5% din costul total al acestora.

C. Pentru cei care se afla in cel de al patrulea an de frecventare continua a scolii se efectueaza o reducere de 5% pentru cei cu program de 3 ore pe saptamana si de 3% pentru cei cu program de 2 ore pe saptamana.

D. In cazul in care se achita anticipat taxa pentru intreg anul scolar, se va efectua o reducere de 10%.

 

  • Contacteaza La Sylphide Studio Dans
  • 0749.476.176 / 0744.580.880 / 0722.476.176
  • www.baletcopii.com
  • lorelei.bari@baletcopii.com
  • BUCURESTI: str. Precupetii Vechi nr 30, sect 2
  • PIPERA: Bd. Pipera 41A et 1 (in cladirea Bancpost, etajul 1)

12.071 views

Review-uri (2)

  1. nu recomand spune:

    Va recomand ca inainte sa duceti copilul (si sa nu il mai puteti retrage) sa mergeti sa vedeti locul. pentru noi e prea tarziu, pentru ca merg si prietenele vechi, prietenele facute acolo… si e aproape de casa. profesoara (pe care o vad 5 min inainte si 5 min dupa ora, se poarta frumos cu ei). in rest … 200 si ceva taxa, 200 si ceva 2 rochite pentru serbarea de vara si cea de iarna, 200 si ceva taxa de serbare. la serbare ne-am schimbat copii pe cartoane si cine a prins… pe scaune. la scoala, inghesuiala teribila. iarna cosmar, nu ai unde sa iti pui hainele, ai la dispozitie un scaun si maxim jumatate de metru in fata lui. zeci de copiii cu parinti sau bunici intr-o camera de max 30 de metri patrati. fetele mari (gimnaziu), se schimba si ele cu greu in vazul maturilor care asteapta pe cele mici. autocolant pe toate geamurile. cine vrea sa isi vada copilul (un an de zile) se zgaieste printr-o fanta facuta de alti parinti, probabil, o zgarietura pe autocolant de 2mm! vezi niste umbre… am vazut o fetita ca se uita pe sub usa, deci merge si asa. mie mi-a fost rusine sa ma asez pe burta, pe jos:). astepti un an serbarea sa vezi ce a invatat copilul. serbare care poate dura si 4-5 ore… grupe mari, peste 10. foamea de bani nu mai lasa loc de respect pentru copii, pentru parintii care platesc mii de lei (fiecare).

Review-uri (2)

Stiri
Din acelasi oras