Magic Dance

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 1, Cursuri de dans Sectorul 3

7 review-uri

Magic Dance organizeaza, indiferent de varsta, cursuri de dans atat ca modalitate excelenta si la moda de petrecere a timpului liber cat si la nivel profesional in vederea pregatirii pentru competitii.

Dansuri LATINO-AMERICANE: Samba, Cha Cha, Rumba, Passo Doble, Jive

Dansuri STANDARD ( Ballroom Dances ): Vals Englezesc, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step

Dansuri de Club si Salsa: Salsa, Merenque, Bachata, Rueda de Casino, Son, Cha-Cha-Cha

Streetdance: R&B, Hip-Hop, Popping, Locking, Dancehall, C-Walk, Krumping

 

Valsul Miresei

 

OFERTE SPECIALE:

Pentru firme

Evenimente firme: Experianta ne-a demonstrat ca includerea unor numere dedans sportiv in programele de desfasurare a evenimentelor deosebite ale firmelor a dinamizat atmosfera. Cursuri la cerere In functie de cerintele firmelor, acestea s-au desfasurat fie in salile noastre, fie la sediile clientilor. Ofertele pentru firme sunt negociabile. Magic Dance Club ofera reduceri substantiale grupurilor de persoane, angajati ai unei aceleasi firme! Aceste reduceri variaza intre 10% si 30% din abonamentul lunar personal.

Valsul Mirilor

Vei invata pozitia de dans corecta, semnalele secrete pentru a conduce si pentru a te lasa condusa, cum sa intri si cum sa iesi de pe ringul de dans, si multe altele.

Lectii de dans pentru grupuri organizate

Magic Dance poate colabora si cu diferite organizatii si institutii (scoli, gradinite, hoteluri etc.), unde vom oferi lectii de dans unor grupuri organizate, in mod curent sau cu ocazia unor evenimente speciale.

Ore particulare

Magic Dance ofera ore particulare la cerere pentru oricare dintre dansurile prezentate in sectiunea Despre Dansuri in scopul pregatirii suplimentare in vederea participarii la competitii sau al invatarii mai rapide a unui dans anume.

 

Contacteaza Magic Dance

0724.444.093 sau 0724.984.993

www.magicdance.ro

AcademiaMagicDance@yahoo.com

Adresa Studio Unirii

ORAS: Bucuresti; ADRESA: str. Justitiei nr. 54 (Cladirea Ascensorul), etajul 3

Poti ajunge in aprox. 10 min. de la Metrou Unirii mergand spre Palatul Parlamentului pe partea stanga a Blv. Unirii (stiti voi, drumul acela cu fantani pe mijloc si brazi pe trotuar) iar in dreptul Pizzeriei Haute Pepper faceti stanga spre manastirea Antim si din acel moment muzica ce rasuna din sala de dans ar trebui sa va fie ghid de nadejde catre noi!
Daca veniti cu autoturismul personal, de la Piata Unirii mergeti pe Blv. Regina Maria (drumul cu linia de tramvai ce pleaca de langa Dealul Mitropoliei catre Rahova) iar dupa prima intersectie faceti dreapta pe prima straduta. Locatia va fi pe partea dreapta dupa aproximativ 150 m de mers.

Adresa Studio Dorobanti

ORAS: Bucuresti; ADRESA: Str. Marin Popa nr. 2, sector 1, Bucuresti.

Locatia Salii: Hotel Floreta de Aur.

14.919 views

Review-uri (7)

 1. Cool Blondy spune:

  Superi tari ! (Va zic din experienta…)

  • admin spune:

   Restul comentariilor ti le-am sters, fiindca erau spam :) Culmea, 5 persoane comentau la nici un minut distanta dupa acelasi IP. Nu-i frumos sa inducem lumea in eroare. Hai sa fim fair-play!

 2. carmina spune:

  Cel mai bun curs pentru mine!
  intr-adevar un curs de nota 10, atat din punct de vedere al pretului, cat si din cel al instructorilor.

 3. George spune:

  Sunt si eu interesat …sa stiu pe unde ar fi o sala de dans( in Bucuresti ) unde as putea invata C-Walk !!! ( pls help ) care sunteti la c-walk sau care stiti unde se fac cursuri de dans pentru c-walk pls contactatima pe alberto.style96 pls:((

 4. Adela Mary spune:

  Ohh… e acea sala de zici ca e hangar de avion! cred ca au 1000 MP acolo, in care se desfasoara 4 grupe in acelasi timp si cu aceeasi muzica!! asta insemnand copii, adulti incepatori, avansati etc. la care se adauga si cateva perechi care fac „cursuri particulare de nunta” pe marginea salii!! ODIOS!

 5. Andy spune:

  Nu fac C-Walk acolo, incearca in alta parte. Cat despre sala e super ok ca e mare, dar nu arata ca un hangar, sunt oglinzi, vestiare si tot ce vrei. Eu fac salsa acolo la o grupa numai de salsa, asa ca la dans sportiv nu stiu cum e, iar streetdance stiu ca parca nu au. Instructori super ok si poti face si de performanta daca asta cauti.

 6. adi spune:

  Foarte frumos! Daca am ajuns sa vin acasa si sa le dau comment, sa stiti ca este ceva deosebit la acest club de dans! Totul este minunat, atmosfera, colegii, salile sunt foarte frumoase, modul de predare, iar profesorii de acolo niste profesionisti desavarsiti! Va recomand cu caldura!

Review-uri (7)

Stiri
Din acelasi oras