Performers

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 3

7 review-uri

Conditii de desfasurare:

– Doua sali de dans spatioase de 80, respectiv 70 mp, cu dotari specifice (parchet, oglinzi, aer conditionat)

– Vestiare separate pentru fete si pentru baieti, dotate cu dusuri, unde lucrurile personale sunt pastrate in conditii de siguranta (dulapuri cu cheie).

– Receptie cu minibar si sala de asteptare


Oferta de cursuri de dans

Aerobic

Acest tip de miscare este recomandata aproape oricarei persoane pentru ca are un scop precis: o inima sanatoasa. Orice tip de antrenament aerobic necesita un consum mai mare de oxigen, ceea ce inseamna ca inima ta va pompa mai rapid sangele prin corpul tau. In scurt timp, vei observa imbunatatiri ale sistemului circulator si o crestere a rezistentei la efort.


Breakdace (breaking, b-boying)

Face parte din categoria street dance, care a evoluat ca parte a miscarii hip hop  in randul tinerilor afro-americani si portoricani din cartierele Manhattan si Bronx, la inceputul anilor ‘70. Este dansat, de regula, pe muzica hip hop sau electro si este bine cunoscut ca stil de dans hip-hop.


Performers

Este cursul la care te poti inscrie pentru a invata si a gusta din savoarea dansurilor de diferite categorii.

In primul rand, Performers va lucra la atitudinea ta in dans, vei face exercitii pentru mobilitate, modelare si rezistenta fizica, apoi, parcurgand cu pasi marunti programa scolilor de specialitate, vei ajunge sa cunosti baza dansului clasic (balet), vei studia dansuri populare din diferite zone ale tarii noastre precum si dansuri de caracter (dansuri populare stilizate apartinand popoarelor europene).

Vei calatori prin diverse zone ale globului, pornind din lumea ritmurilor orientale (belly dance) si tiganesti pana la indienii antici, cunoscand simbolul mitologiei hinduse (Shiva- printul suprem al dansului).

Deasemena, din eleganta Parisului, vei cunoaste vechiul si distractivul can-can (1830), dar nu putem uita de faimoasa America, cu nemuritorul jazz, al caror influente nu vor intarzia sa apara in coregrafiile Performers.


Street Dance

Street dance-ul este un dans liber, cu miscari energice, lasand imaginatia sa-ti dicteze miscarile corpului. Se regaseste in majoritatea dansurilor hip-hop si funk care au inceput sa apara in Statele Unite in anii 1970, care sunt inca in viata,evolueaza, dar si in cultura hip-hop-ului de astazi, precum breakdance, popping, locking, hip-hop new style si house dance.


Dans sportiv

Multe dansuri populare din jurul lumii au originea in America latina, de exemplu Bolero, Carimbo, Conga, Cueca, Cumbia, Joporo, Lambada, Macarena, Mambo, Merengue, Rueda si Salsa. Trei astfel de dansuri: Samba, Rumba si Cha-Cha + Paso Doble din Europa si Jive din America de Nord s-au desprins si acum sunt executate peste tot in lume ca dansuri Latino-Americane in Competitiile de dans sportiv internationale, numite si dansuri de societate.

Se impart in doua categorii. Dansuri standard: vals lent, tango, vals vienez, slowfox. Dansuri latino: samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive, salsa.


Belly Dance

Belly dance ( numit si Oriental Dance sau Raqs Sharki ) este unul dintre cele mai vechi dansuri, fiind totodata o modalitate de exprimare a feminitatii de mii de ani incoace. Originile acestui dans se pierd in culturile antice ale fertilitatii. Cele mai indepartate marturii ale existentei lui provin din Orientul  Mijlociu, Africa de Nord si India, inca din perioada precrestina. Dansul avea puternice conotatii religioase si era o parte importanta a vietii sociale a acelor timpuri. Miscarile puternice ale soldurilor si zonei pelviene si cele de unduire ale abdomenului erau o modalitate prin care femeile se antrenau pentru procesul nasterii.


Dansul Mirilor

Scrie-ne un mail la: contact@performers.ro, in care sa ne spui ce dans ti-ai dori pentru nunta ta. Iti vom concepe o oferta personalizata, in functie de complexitatea dansului, de timpul de care dispui si iti vom da sugestii.


Curs particular

1. aveti posibilitatatea sa va programati sedintele in functie de timpul liber;

2. va veti bucura de intimidate in sala, alaturi de dvs aflandu-se doar instructorul;

3. puteti aprofunda stilurile de dans dorite,evoluand intr un timp scurt;


Preturi cursuri de dans

Street dance: 2h sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 100 RON/luna

Salsa: 1h:30′ sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 100 RON/luna

Studio dance 1 (4-12 ani): 1h sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 80 RON/luna

Studio dance 2 (4-12 ani): 1h sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 80 RON/luna

Performers (peste 12 ani): 1h:30′ sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 90 RON/luna

Dans Sportiv (Adulti): 1h:30′ sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 75 RON/luna

Dans Sportiv (pereche): 1h:30′ sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 140 RON/luna

Break dance: 1h:30′ sedinta, 2 sed./saptamana, 8 sed./ luna – 90 RON/luna

O sedinta in cadrul oricarui curs: 20 RON

Ore particulare: trimite cerintele tale pe contact@performers.ro

NOTA SCOLIDANS.RO: tarifele au fost preluate de pe site-ul scolii de dans la 16 august 2010.


Detalii suplimentare: Program | Inscrieri


Contact

Adresa: Str. ION MINULESCU, Nr.60 (colt cu str. Morilor) – Zona Timpuri Noi/Tineretului,   BUCURESTI

Tel: 0768 133 066, 0729 271 372

E-mail: contact@performers.ro

Site: www.performers.ro

17.460 views

Review-uri (7)

 1. bIcuTsA spune:

  pare tentant:x… de ceva vreme a inceput sa ma pasioneze street’ul:x

 2. mario spune:

  trebuie sa ma inscriu pt prima sedinta (am inteles k e gratuita)???…sau vin direct…
  miscari de genul backflip sau airtrunk…se pot invata acolo..(mentionez k am dansat o peroada scurta de timp si nu sunt asa incepator dar trebuie sa lucrez la miscari si power…
  ast raspuns si dak totul e bn ma inscriu si eu….best of luck!!!

 3. anonim spune:

  hei… ar trebui sa deschideti o filiala si in galati..nu prea sunt scoli de dans aici..decat de dans sportiv si cunosc multe persoane care ar fi interesante sa invete alte tipuri de dansuri.. mai ales belly dance …faceti ceva in sensul asta va rugam

 4. raluca spune:

  buna, am si eu o intrebare: sunt foarte interesata de cursurile de street dance, doar ca eu sunt plecata din tara cam 3 saptamani pe luna…ar fi posibil sa fac cam o sedinta pe luna? scopul este pur de placere si pasiune! multumesc anticipat pentru raspuns

 5. Lidia spune:

  buna.as dori sa particip la cursurile de belly dance.care este varsta minima sau maxima admisa?si cat costa

 6. Emil spune:

  Ma intereseaza sa-mi inscriu baiatul de 4 ani si jumatate.

Review-uri (7)

Stiri
Din acelasi oras