Salsa Factory

Telefon si adresa Salsa Factory

Servicii Salsa Factory

Salsa Factory a aparut din dorinta de a dansa SALSA! Este poate un motiv simplu, dar este motivul fundamental pentru care exista.

Predam: salsa (Los Angeles style, New York style, Puertorican style), bachata, merengue, cha cha, zouk, rueda, dar puteti urma si cursuri de man styling, lady styling, dansuri de grup, rumba cubana, pachanga, reggaeton, cursuri de coregrafie si muzicalitate.

Salsa Factory a obtinut premii importante la concursuri internationale si multiple titluri de campioni ai Romaniei, totul culminand cu intrarea in primele 10 perechi din lume in anul 2010, atat la salsa cat si la bachata!

Instructorii Salsa Factory au un background solid in lumea dansului. Ei au invatat si si-au consolidat pasii si tehnica de dans in cadrul scolii noastre, dar si cu ajutorul unor instructori recunoscuti la nivel international. In plus, participand la numeroase congrese internationale din Europa, cat si din America sau Puerto Rico, au dobandit cunostinte suplimentare in dansurile latino sau din alte dansuri complementare.

Mai mult

Cum ajungi la Salsa Factory

Navigheaza catre locatie

Academia de dans Mihai Petre si Elwira Duda

Bucuresti, Sector 6, Str. Splaiul Independenței Nr. 319, Sema Parc, cladirea 15
Detalii

Studio Duende

Bucuresti, Sector 2, Calea Mosilor 106-108
Detalii

Scoala Copiilor MINARDO

Bucuresti, Sector 4, Str. Padeșu nr. 70 (stația de metroul C. Brâncoveanu)
Detalii

Revolucion del Cuerpo

Bucuresti, Sector 4, Piata Bucur nr. 1, Costin Bucura Studio
Detalii