Salsa Friends Dance Studio

Cursuri de dans Constanta

5 review-uri

Salsa Friends Dance Studio este un studio profesional de dans, amenajat la standarde europene si cu instructori cu mare experienta in acest domeniu. Cursurile sunt mixte, noi pentru orasul Constanta, combinatie intre toate dansurile latino traditionale, dar si cu insertii de balet, dans de societate, aducand vitalitate si veselie in viata copiilor nostri.

Data fiind explozia de oameni doritori de a urma un curs de dans in oras, ne putem lauda cu noul nostru studio de 350 m2 parchet special de dans, studio cu 3 sali in care au loc 3 cursuri de dans simultan.

In urma colaborarii cu cei ce au inventat Zumba, avem instructori licentiati in acest sport si atestati de Zumba .com iar ca o noutate pentru orasul nostru, in timp ce mamicile urmeaza cursul de Zumba, intr-o alta sala copii lor au parte de exercitii inovatoare , menite sa-i determine sa depuna efort fizic intr-un mediu vesel, efort din ce in ce mai absent in zilele noastre.

Dansuri ce poti invata la Salsa Friends Dance Studio: Salsa, Merengue, Bachata, Rueda de casino, Cuban Cha-Cha, Zumba , Zumba Kids, Dansuri de Grup, Dansul Mirilor, Tango


Contact

Adresa: Constanta, str. I.L.Caragiale 1A ( vis-a-vis Casa de Cultura )

Telefon: 0720 549 664 , 0762 257 110

email: marian@invatasalsa.ro

Y! Messenger: salsa.constanta

web: www.invatasalsa.ro

17.449 views

Review-uri (5)

 1. simona spune:

  Buna ziua,
  sunt din constanta si doresc sa stiu unde se tin cursurile belly dance

 2. Soniaaa spune:

  Unde se pot face cursuri de reggaeton in Constanta?

 3. Mihaela Gatapuc spune:

  buna vreu sa ma informez …. la ce pret sunt cursurile de incepator?

Review-uri (5)

Stiri
Din acelasi oras