STEYsha School of Irish Dance

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 4

6 review-uri

STEYsha School of Irish Dance Romania/ISTA School Romania, filiala ISTA School of Irish Dance din Polonia, sustine cursuri de dans irlandez modern si traditional pentru copii si adulti, fie ca sunt interesati de performanta, de dansul irlandez ca si hobby, de mentinerea si imbunatatirea formei fizice si de socializare.

STEYsha is a new Irish Dancing school in Romania, that surges powerfully with the strength of dance excellence in competitions and performance, all accessible to dancers of all ages and levels. Don’t just ask questions, come and try it yourself!


Dansurile predate

Dans irlandez de performanta si hobby. Scoala ofera si doua cursuri suplimentare de coregrafie si aprofundare a dansului irlandez. Abordarea noastra face ca la finalul unui an de cursuri toti cursantii sunt capabili sa danseze cel putin trei din dansurile de baza si doua dansuri de grup.

 

Instructori de dans

STEYsha dispune de un profesor mentor certificat de catre Comisia de Dans Irlandez din Dublin, Anna TILLAK, primul si singurul TCRG al Poloniei.

Alaturi de Anna, scoala dispune de un instructor permanent, Mara CERNAT. Aceasta a comprimat timpul si a acumulat extrem de repede o experienta impresionanta in organizarea si sustinerea de cursuri de dans irlandez, cat si in expunerea de reprezentatii de dans irlandez la un standard foarte ridicat. A participat cu succes pana in momentul de fata la numeroase spectacole in tara si strainatate dar si la competitii europene de dans irlandez.

In formarea ei a beneficiat de suport din partea mai multor profesori TCRG – certificati de catre Comisia din Dublin si totodata dansatori profesionisti. In trei ani de competitii, a avut prilejul de a escala nivelurile de dans intr-un ritm surprinzator de alert, iar in prezent este in continua pregatire intensa cu Anna TILLAK, pentru a maximiza succesul si progresul tuturor dansatorilor scolii.

 

Reprezentatii artistice

Echipa de scena a scolii sustine reprezentatii artistice si ateliere de dans traditional si modern de calitate superioara in cadrul evenimentelor publice sau private, ale festivalurilor si altor tipuri de ocazii.

Grupul este compus din zece dansatori adulti, carora li se pot adauga si dansatori mai tineri in cazul in care consideram ca este necesar.

Momentele artistice cuprind numere de soft shoes si heavy shoes, coregrafii de solo si de grup, cat si dansuri sociale irlandeze traditionale.

Atelierele pot fi axate fie exclusiv pe elemente de baza ale dansului irlandez, fie pe elemente de baza alaturi de unul sau mai multe dansuri sociale irlandeze.

 

TARIFE CURSURI DE DANS

Costul cursurilor permanente din Bucuresti

Abonamentul lunar pentru opt cursuri pe luna (doua pe saptamana) este de 120 ron/persoana

Abonamentul lunar pentru patru cursuri pe luna (unul pe saptamana) este de 60 de ron/persoana

Abonamentul lunar pentru doua cursuri de baza si unul dintre cursurile suplimentare este de 150 ron/persoana

Pentru abonamentul standard si ambele cursuri suplimentare, va rugam contactati instructorii.

 

Reduceri:

Pachetul pentru familii – se aplica in cazul ofertei standard (doua cursuri pe saptamana), pentru doi sau mai multi membri ai aceleiasi familii – 100 ron pentru fiecare membru al familiei;

Discount pentru plata in avans pentru intregul semestru (septembrie – ianuarie sau februarie – iunie)  – 15% (inseamna achitarea de-odata a 510 lei pentru cele cinci luni de curs din oferta standard ;

Discount pentru plata in avans a trei luni : -10% (inseamna achitarea de-odata a 324 de lei pentru cele trei luni de curs din oferta standard);

 

Cursurile intensive din teritoriul tarii:

Participarea la un week-end de cursuri intensive in alte orase ale tarii se face contra sumei de 70 de ron de persoana.

 

9.641 views

Review-uri (6)

 1. byby spune:

  de ce nu deschide nimeni o scoala de dans irlandez si in pitesi?? :(((

 2. Veronica spune:

  La Timișoara exista o asemenea școală de dans Irlandez?

 3. Mariana spune:

  In ce condiții ați fi dispuși să deschideți o
  astfel de școalăă/filiala la Baia Mare, Jud.Maramures?

 4. Laura Coman spune:

  Buna ziua,
  Se vor organiza astfel de cursuri si in Brasov?
  Multumesc!

Review-uri (6)

Stiri
Din acelasi oras