Trouble dance school

Cursuri de dans Bucuresti, Cursuri de dans Sectorul 5

6 review-uri

Cursurile Trouble Crew isi propun sa formeze dansatori de performanta. Fie ca-ti place streetdance-ul sau un gen anume (Popping, Locking, Breaking, House etc.) noi te ajutam sa descoperi ce ti se potriveste cel mai bine si sa te specializezi in ceea ce-ti place cel mai mult, adica dansul.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniu, instructori-dansatori Trouble Crew (castigatori ai locului 2 la Hip Hop International Romania, 2010), si atenta supraveghere a coregrafului si managerului Paul Gheorghe (castigator al premiului pentru cel mai bun coregraf la Hip Hop International Romania, 2010), Scoala de dans Trouble are toate ingredientele pentru ca tu sa obtii succesul.

Primul pas este sa te inscrii la cursurile noastre, si odata ce ne-ai demonstrat ca esti bun si dedicat dansului, vei avea ocazia de a participa la campionate si de a aparea pe scena sau in fata sticlei alaturi de artisti consacrati din show-biz-ul romanesc.

Acum scoala are peste 100 de cursanti, incepand de la 6 ani si pana la 26 ani, in grupe diferentiate pe categorii de varsta.

In general, ne adresam celor ce cauta performanta, dar si celor care sunt pasionati de dans si care pur si simplu doresc sa se mentina in forma. Pe scurt, tuturor celor care doresc sa descopere lumea dansului alaturi de noi!

 

Dansurile predate: Streetdance si Breakdance

 

 • Contacteaza Trouble dance school
 • 0745.351.665
 • www.trouble.ro
 • mail@trouble.ro / paul.gheorghe@trouble.ro
 • ORAS: Bucuresti; ADRESA: Electromagnetica Business Park, et. 2, vis-a-vis de McDonalds, pe diagonala cu Liberty Center; Calea Rahovei, nr. 266-268, sect. 5, Bucuresti

12.933 views

Review-uri (6)

 1. prispian vlad spune:

  ce varsta acceptati ?

 2. Paul Gheorghe spune:

  Varsta minima pentru a putea incepe cursurile in cadrul TroubleDanceStudio este de 3 ani.

 3. Preoteasa Cornelia spune:

  Buna ziua,
  Am si eu o fata de 13 ani, si doresc sa o inscriu la cursurile dumneavoastra de dans, vreau sa stiu daca se poate? cand pot sa o inscriu si cat costa?.
  Va multumesc.

 4. Ramona spune:

  Numărul afișat mai sus nu este valabil , un alt număr mai aveți?sau o modalitate prin care sa iau legătura cu Dvs , ma interesează sa-mi înscriu si eu copilul.
  Aștept un raspuns

  Multumesc

 5. camelia raducanu spune:

  pute-ti sa-mi spune-ti va rog unde pot ss ma documentez an legatura cu costurile lunare?multumesc frumos

 6. Dana spune:

  Buna ziua.Vreau sa stiu ce pret are un abonament streetdance pentru un baietel de 7 ani?

Review-uri (6)

Stiri
Din acelasi oras