Celestial Belly Dancers

BUCURESTI, Sectorul 1

2 review-uri

Trupa de dans oriental Celestial Dancers sustine show-uri de dans pentru evenimente (nunta, petrecerea de burlaci, botezul, aniversarea unei fiinte dragi etc.). Dansurile orientale executate contin elemente studiate ale dansurilor orientale autentice.

Stilurile abordate sunt numeroase – egiptean , arabesc, tribal, fusion- si pot contine dansuri originale:  cu sabia, cu baston, cu voal, cu flacari, drum solo, dansuri de grup si/sau individuale.

Artistii nostrii au primit aprecieri si premii atat in tara cat si in strainatate, atat din partea publicului cat si din partea persoanelor de specilaittate : locul doi la concursul international de bellydance (Celje Slovenia,2007), locul doi la individual (Celje, Slovenia 2007), si locul unu la festivalul international de arta si cultura orientala Samaraks, Madrid 2007.

Cursuri de bellly dance:

Pentru nivelurile incepatori si mediu.

Locatie  Bvd Magheru Nr 29 Et 1 Ap 8, Piata Romana, Bucuresti

Puncte de reper: Langa cinematograful Studio

 

 • Contacteaza Celestial Belly Dancers
 • 0722 604 236
 • www.bellydancers.ro
 • contact@bellydancers.ro
 • Str.Stirbei Voda, nr.29 A, Bucuresti

12.786 views

Review-uri (2)

 1. Dana spune:

  Buna ziua,
  Ma numesc Dana si sunt din Timisoara, si as vrea sa invat dansurile orientale numai problema mea este ca in Timisoara nu stiu sa existe cursuri de dansuri orientale…poate insa nu am cautat suficient, dar din informatiile de pe internet chiar nu am gasit nimic.
  Stiu ca ati mai organizat si ceva stagii prin tara..In Timisoara v-ati gandit sa organizati in viitor ceva stagii, sau poate chiar cursuri pentru o perioada …sau poate chiar cunoasteti cursuri care au loc in Timisoara de dansuri orientale si nu sunt afisate pe interenet…?
  Chiar as dori sa invat numai ca nu stiu cum sa gasesc pe cineva care sa preadea aceste dansuri in Timisoara.
  Astept raspunsul dumneavoastra.
  Va multumesc.

 2. maria Dan spune:

  Ciao Dana,
  In luna Mai pe data de 5-6 2012 sint 2 stage dans oriental Egiptian. Pentru mai multe detali contacteaza-ma pe e-mail, Ciao

Review-uri (2)

Stiri
Din acelasi oras